Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΑΓΩΓΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΠΤΤΕ


ΑΓΩΓΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΠΤΤΕ

Συνάδελφοι,

Εμείς πάντα θα σας πληροφορούμε για όλα τα θέματα που αφορούν το Ταμείο.

Ως εκ τούτου  στις 11/3/2013 συζητήθηκαν οι 7  αγωγές που κατέθεσαν συνάδελφοι για την επιστροφή των εισφορών τους. Θέλουμε να ρωτήσουμε ποιο μέλος του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ παρέστη ως μάρτυρας, τι υποστήριξε και αν υπήρξε απόφαση του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ.

Στις 12/3/2013 υπήρχαν οι αγωγές των συνταξιούχων που είναι στην σειρά  αλλά το Δικαστήριο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του ότι είχε παρέλθει ο χρόνος. Θέλουμε να μάθουμε για πότε πήρε αναβολή το εν λόγω δικαστήριο και ποιες είναι οι θέσεις του ΤΑΠΓΤΕ.

Τελευταία μετά από επιστολή που αποστείλαμε  στο Ταμείο στις 12/3 όπου ζητούσαμε από το Δ.Σ ΤΑΠΓΤΕ  να μας παραδώσουν πρακτικά των μεταξύ μας συναντήσεων  (7/2, 18/2 ) αλλά και για το πρακτικό της συγκέντρωσης – ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο ΤΙΤΑΝΙΑ , ως δια μαγείας την επόμενη ημέρα μας τα παρέδωσαν.

Ακόμη βέβαια αναμένουμε όλα τα ως άνω πρακτικά να αποσταλούν από ένα αντίγραφο σε κάθε κατάστημα ώστε να ενημερωθούν όσοι συνάδελφοι δεν προσήλθαν στην εν λόγω συγκέντρωση αλλά και να ενημερωθείτε για το τι ειπώθηκε στις μεταξύ μας συναντήσεις.

Τέρμα στην παραπληροφόρηση και το ψεύδος.

Για ακόμα μια φορά επαναλαμβάνουμε την θέση μας ως προς την συμμετοχή μας στην επιτροπή η οποία ήτνα έντιμη και ξεκάθαρη. Ζητήσαμε από τα μέλη της επιτροπής να μας παραδώσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους  ώστε μέσα σε 2 με 3 ημέρες να είμαστε έτοιμοι προς συνάντηση , συζήτηση και συμμετοχή.  Δεν θα επανερχόμαστε συνέχεια στα ίδια και στα ίδια.

Αλλά συνάδελφοι διαφαίνεται ότι καμία πρόταση και θέση δεν έχουν τα μέλη της επιτροπής.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα