Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ.Α. ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ


Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ κ. Α. Μάνο ως προς την συνδρομή της Τράπεζας στο Σύλλογό  μας  για τις ετήσιες κάρτες ΟΑΣΑ , κατά τα πρότυπα απόφασης του Ομίλου Πειραιώς.

Αθήνα, 13/3/2013

Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ
κ. Α. Μάνο
Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,

Από δημοσίευση  του Ομίλου Πειραιώς προκύπτει ότι η Τράπεζα συνδράμει τους Συλλόγους  ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΑΤΕ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ- και πρώην ΕΤΒΑ  με το ποσό των 150.000,00 ευρώ για την επιστροφή ενός μέρους ποσού στα μέλη τους από την αγορά καρτών απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ.

Ως εκ τούτου λόγω του ότι και η Γενική Τράπεζα ανήκει στον όμιλο Πειραιώς , αλλά και λόγω των οικονομικών δυσχεριών που υφίστανται οι εργαζόμενοι,  ζητούμε και εμείς να  συνδράμετε προς αυτή την κατεύθυνση κατά τα πρότυπα του Ομίλου Πειραιώς  διότι είμαστε και εμείς  ένα αναπόσπαστο μέρος του Ομίλου ,  μέσα  στα πλαίσια της ίσης αντιμετώπισης   και μεταχείρισης .

Σας παραθέτουμε τον αριθμό των καρτών που διέθεσε ο Σύλλογος για τα μέλη του  αναλυτικά με το τελικό ποσό επιδότησης κατά τα πρότυπα του Ομίλου Πειραιώς ,  όπου τα στοιχεία είναι στην διάθεσή σας.

71 κάρτες των 347ευρώ – ανάλογη επιδότηση (123 ευρώ       = 8.733,00
57 κάρτες των 154 ευρώ – ανάλογη επιδότηση  ( 54,5 ευρώ   = 3.106.50)
Σύνολο = 11.839,50 ευρώ

Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημά μας.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα