Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ κ. ΡΕΠΟΥΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ κας ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ. ΤΗΝ  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ κ. Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙ «ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κ. ΠΑΧΤΑ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ . ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ MARFIN.

Συνάδελφοι,

Καταγγέλλω την ανιστόρητη και απαράδεκτη κα Ρεπούση η οποία αρχικά έγραψε  περί συνωστισμού στην προκυμαία της Νέας Σμύρνης , όταν είναι γνωστό ότι οι ορδές των Τούρκων του Κεμάλ Ατατουρκ σφάγιασαν τους Έλληνες της Μικράς Ασίας Ντροπή της.

Συνεχίζοντας με ένα τρόπο πρωτοφανή ζήτησε την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών όταν είναι γνωστό ότι η θρησκεία μας πρωτοστάτησε σε όλους τους αγώνες που έδωσε το Έθνος μας διατηρώντας την Ελληνική Φλόγα με τα κρυφά σχολεία και υπήρξε καταφύγιο   των Ελλήνων  σε οποιοδήποτε διωγμό από τους εχθρούς της Ελλάδος μας.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι το μάθημα των Θρησκευτικών είναι προαιρετικό χωρίς τούτο να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διδασκαλίας του

Και το πιο ακραίο από τα λεγόμενα της κας  Ρεπούση είναι ότι αναφέρθηκε στο ότι δεν πρέπει να διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά διότι είναι νεκρή γλώσσα.

Τα αρχαία Ελληνικά διδάσκονται σε όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. και εμείς οι ίδιοι προσπαθούμε να καταργήσουμε την ίδια την Ιστορία και τον πολιτισμό μας με τις ανήκουστες αυτές δηλώσεις της κας  Ρεπούση.

Απαντούμε με τα λεγόμενα του μεγάλου νομπελίστα ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη  «η γλώσσα μου ομιλείται σε λίγο κόσμο αλλά έχει Ιστορία δυόμιση χιλιάδων ετών».

Λυπούμαστε που η ΔΗΜΑΡ δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος και έχει καλύψει την κα Ρεπούση.

Καταγγέλλω  δε και την εγκληματική ναζιστική επίθεση ομάδας Χρυσαυγήτων έναντι μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την βία για να επιβάλλει την ιδεολογία του. Μόνο την ναζιστική Γερμανία μας θυμίζουν τέτοιες ενέργειες.

Έχω διαφορετική ιδεολογία και μεγάλες διαφορές με το ΚΚΕ αλλά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχθώ τέτοια νοσηρά και εγκληματικά φαινόμενα τα οποία προσβάλουν τον Ελληνικό πολιτισμό.
Η βία προκαλεί   βία και την καταδικάζω από όποιο χώρο και από όποια ομάδα έρχεται.,
Καταγγέλλω ακόμη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για την απαράδεκτη στάση τους στο Μελιγαλά. Δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα να προσπαθούν να αναβιώσουν μίση και πάθη του εμφυλίου. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η δημοκρατία είναι το οχυρό της ελεύθερής σκέψης και δράσης.
Καταγγέλλω δε και τον  κ. Καμμένο ο οποίος με την φράση του «λυντσάρετε τον  Δήμαρχο της Χαλκιδικής Πάχτα» αναβιώνει εγκληματικές ενέργειες και πράξεις οι οποίες μας παραπέμπουν στο νόμο της ζούγκλας και όχι στην ελεύθερη Δημοκρατική χώρα.  
Ακόμη καταγγέλλω και αυτούς τους αχρείους κουκουλοφόρους οι οποίοι με ρόπαλα και μολότοφ σπάνε και πυρπολούν περιουσίες συνανθρώπων μας.
Αποτελούν κίνδυνο για την ζωή τους. 
Ας μην ξεχνούμε τα θλιβερά  επεισόδια που στοίχισαν την ζωή σε συναδέλφους μας στην Marfin  και σε ένα αγέννητο βρέφος
Πρέπει όλοι μας  να δώσουμε ηχηρό μήνυμα ότι η Δημοκρατία είναι το καλύτερο πολίτευμα  όπου μέσα από αυτό μπορείς να εκφράζεσαι  ελεύθερα και αβίαστα.
Η σημερινή  οικονομική κρίση δεν πρέπει να μας παρασύρει σε ακραία φαινόμενα γιατί κατά αυτόν τον τρόπο τροφοδοτούμε την αναβίωση της βίας και της έξαρσης του νεοναζισμού.
Μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα με τους αγώνες μας μέσα σε Δημοκρατικά πλαίσια να εκφράζουμε τις αντιθέσεις μας και όταν έρχεται η ώρα των εκλογών να αποφασίζουμε κρίνοντας και συγκρίνοντας τις πράξεις όλων.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα