Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΤΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Αθήνα, 19/10/2012

Α.Π. 27

Προς τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της ΟΤΟΕ

κ. Σταύρο Κούκο, κ. Α. Μυλωνόπουλο

Συνάδελφοι,

Μετά την σημερινή ανακοίνωση και των δύο πλευρών ( societe generale και Πειραιώς) ως προς την πώληση της Τράπεζας, πέραν των τριών βασικών και ουσιαστικών θεμάτων τα οποία σας έχουμε αναλύσει, ήτοι η διασφάλιση της απασχόλησης όλων των εργαζομένων στην Γενική, η διασφάλιση των εισφορών για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας και η διασφάλιση όλων των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, υπάρχει και ένα σοβαρό θέμα το οποίο θα πρέπει άμεσα να επιλυθεί με την ουσιαστική σας παρέμβασή σας στην Διοίκηση της Τράπεζας.

Αναφερόμαστε στους συναδέλφους που έχουν σύμβαση ορισμένου χρόνου κάποιες από τις οποίες λήγουν στο τέλος Δεκεμβρίου και άλλες στο τέλος Ιανουαρίου. Οι εν λόγω συνάδελφοι πρέπει να μονιμοποιηθούν τώρα. Περαιτέρω, υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι οι οποίοι προσλήφθηκαν τώρα τελευταία στην Αθήνα και στην επαρχία. Θα πρέπει να μονιμοποιηθούν και αυτοί. Τέλος υπάρχουν και συνάδελφοι, οι οποίοι εργάζονται στην Τράπεζα και προσφέρουν τις εργασίες τους, προερχόμενοι από την Geniki Finance. Και αυτοί οι συνάδελφοι πρέπει να ενταχθούν στο προσωπικό της Τράπεζας, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς για το εργασιακό τους μέλλον.

Παράλληλα ζητάμε όπως από την δική σας πλευρά ενεργήσετε και να έχουμε ως Σύλλογος συνάντηση με τους διοικούντες της Τράπεζας Πειραιώς , αλλά να ενταχθούμε και εμείς στην διαδικασία των συναντήσεων που θα έχει η ΟΤΟΕ με τις διοικήσεις των τραπεζών όπως Εθνικής και Άλφα που είναι οι αγοραστές. Να προστεθεί και η διοίκηση της Πειραιώς ως αγοραστής της Γενικής Τράπεζας και αφορά το μέλλον των υπαλλήλων της.

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα