Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Συνάδελφοι,

Σε 20 ημέρες θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για προκήρυξη αρχαιρεσιών του ΣΥΓΤΕ,  όπου ο καθένας μπορεί να έρθει και να εκφραστεί.

Αυτά που κάνουν για Γενική Συνέλευση τώρα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε όταν είναι σαφές ότι δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις σε αυτή την συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι οι Τράπεζες θα προχωρήσουν σε ανατροπή των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων, όταν οι ίδιοι λένε μέσω των ανακοινώσεών τους , κατηγορώντας  το Σύλλογο ότι τάχα δεν διασφάλισε τις θέσεις εργασίας  γιατί δεν το αποτύπωσε στην  Επιχειρησιακή Σύμβαση που υπέγραψε. Αυτά τα  δύο συμβιβάζονται; Ασφαλώς όχι. Μπορείτε να τους εμπιστευθείτε; Ασφαλώς όχι. Γιατί δεν ψήφισαν την προσφυγή μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπου καταργούσε Συλλογικές Συμβάσεις κτλ.  Είστε υπεύθυνοι; Δεν απαντήσατε ποτέ;

Προεξοφλούν συνάδελφοι την ένταξή μας στον ΕΟΠΥΥ από 1/11/2012 όταν η ψήφιση για το συγκεκριμένο θέμα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη , και όταν η ΟΤΟΕ δίνει μεγάλο αγώνα. Θα πρέπει να ντρέπονται. Εκτός αν με αυτό θέλουν να δείξουν την ευχαρίστηση τους για την ένταξή μας στον ΕΟΠΥΥ. Λένε συνάδελφοι για κανένα εφησυχασμό. Δηλαδή συνάδελφοι με την συμμετοχή σας σε απεργιακές κινητοποιήσεις , τι θα μπορούσαν να μας διαφυλάξουν εγγυημένα η παράταξη της Ανανεωτικής – ΠΑΜΕ;.

Την επιχειρησιακή σύμβαση το Προεδρείο την  υπέγραψε φέρνοντάς την  σε Διοικητικό Συμβούλιο. Τι έχουν να μας που οι εκπρόσωποι της Ανανεωτικής όταν την περίοδο 1999-2002 όταν εκείνο το αλησμόνητο Προεδρείο Τυχάλα – ΠΑΣΚΕ – Ανανεωτική , υπέγραφαν Επιχειρησιακές Συμβάσεις εν κρυπτώ χωρίς αποφάσεις Δ.Σ. Να βγουν να μας διαψεύσουν.

Αφήστε τους λαϊκισμούς και τις δημαγωγίες εκπρόσωποι της Ανανεωτικής στο ότι μπορούσε να αποτυπωθεί στην Επιχειρησιακή Σύμβαση η εξασφάλιση αυτών που είναι με σύμβαση ορισμένου χρόνου και εκείνων που έχουν μετατεθεί. Να μας πουν σε ποιες άλλες Επιχειρησιακές Συμβάσεις άλλων συλλόγων έχουν αποτυπωθεί τα ως άνω. Αλλού δεν υπάρχουν μετατιθέμενοι , ή ορισμένου χρόνου συνάδελφοι;

Τώρα σας έπιασε ό πόνος εκπρόσωποι της Ανανεωτικής , μπας και πάρετε κανένα ψήφο εν όψει των εκλογών του ΣΥΓΤΕ ;

Συνάδελφε Γιουρούκο για το Ταμείο λαλιά δεν βγαίνει από το στόμα σου, έχεις μεγάλη ευθύνη απέναντι στους εν ενεργεία συναδέλφους που συνεισφέρουν για να λάβουν οι συνταξιούχοι. Εσύ συνάδελφε Γιουρούκο με ποιόν είσαι; Με τους εν ενεργεία συναδέλφους ή με τους συνταξιούχους, διότι η πολιτική σου δείχνει ότι είσαι υπέρ των συνταξιούχων όταν ψηφίζεις την καταβολή των εφάπαξ τους. Τελείωσαν τα ψέματα.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα