Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ ΝΑΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Ζ.Μ. Ναβαρό για το θέμα των μεταθέσεων.

Αθήνα, 1/11/2012

Προς τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΓΤΕ

κ . Ζ.Μ. Ναβαρό

κύριε Ναβαρό,

Ενημερωθήκαμε ότι ενώ έχει προχωρήσει το deal μεταξύ Πειραιώς και Γενικής, τις τελευταίες ημέρες –κι ενώ αναμένεται η αποχώρησή σας από την Τράπεζα- προβαίνετε σε βλαπτικές μεταθέσεις συναδέλφων. ( Διεύθυνση Μηχανογράφησης).

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ούτε οι εκπρόσωποι της Credit Agricole δεν ενεργούν έτσι. Ζητούμε να σταματήσουν άμεσα αυτές οι μεταθέσεις από την συγκεκριμένη Διεύθυνση αλλά και από οποιαδήποτε άλλη Διεύθυνση της Διοίκησης .

Αν σκοπεύετε να συνεχίσετε από συγκεκριμένα τμήματα να παίρνετε άτομα με την αιτιολογία την ανάγκη κάλυψης άλλων τμημάτων, σφάλετε. Δημιουργείτε σοβαρό πρόβλημα. Ζητάμε άμεσα να ανακληθούν οι συγκεκριμένες μεταθέσεις, αλλά και όποια άλλη αντίστοιχη ενέργεια έχετε κατά νου.

Ο Σύλλογος θα καταγγέλλει τέτοιου είδους ενέργειες και θα αγωνιστεί για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων με κάθε νόμιμο μέσο σε συνεργασία με την ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ, ΕΚΑ, με προσφυγή στο Υπουργείο, με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγές . Επισημαίνουμε δε και προειδοποιούμε ότι θα προχωρήσει σε πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων στα τμήματα όπου θίγονται οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι. Ήδη έχει αποσταλεί επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πειραιώς κ. Σ. Λεκκάκο , στον κ. Μάνο και στην κα. Κασελάκη για τις ενέργειές σας αυτές.

Ενόψει της επικείμενης αποχώρησής σας από την Τράπεζα αναμένουμε να επιδείξετε τον δέοντα σεβασμό προς τους συναδέλφους και τα δικαιώματά τους

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα