Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ.Σ.ΛΕΚΚΑΚΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ κ.ΜΑΝΟ ΚΑΙ Ε..ΚΟΥΣΕΛΑΚΗ

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου Πειραιώς κ. Σ. Λεκκάκο , με κοινοποίηση στους κ. Μάνο Α. και Ε. Κασελάκη

Αθήνα, 1/11/2012

Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου Πειραιώς

κ. Σταύρο Λεκκάκο

Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,

Απευθυνθήκαμε τόσο σε εσάς, όσο και στους κ. Μάνο και κα. Κασελάκη, ζητώντας μια ομαλή διαδικασία χωρίς κλυδωνισμούς ως προς την εξαγορά της Γενικής , από τον όμιλο Πειραιώς.

Δυστυχώς, όμως, θέλουμε ευθέως να καταγγείλουμε τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Γενικής κ. Ζ.Μ. Ναβαρό, ο οποίος χωρίς ουσιαστική αιτιολογία μεταθέτει συναδέλφους από μια Διεύθυνση εξειδικευμένη (Διεύθυνση Μηχανογράφησης) , σε άλλα τμήματα της Διοίκησης -επικαλούμενος δήθεν ανάγκες της υπηρεσίας -, επιφυλασσόμενοι παράλληλα και για κινήσεις αναλόγου σχεδιασμού που θα αφορά μετακινήσεις σε άλλες Διευθύνσεις δημιουργώντας κλίμα εργασιακής αναταραχής μεταξύ των συναδέλφων.

Οι ενέργειες αυτές, είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτες, και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες, αφού εμείς με τις θέσεις μας επιζητώντας ομαλές διαδικασίες, βρισκόμαστε απέναντι σε πράξεις που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, γίνονται ιδιαίτερα επιβαρυντικές στην διαμόρφωση του καλού κλίματος. Η άποψή μας είναι ότι δεν εξυπηρετεί κανένα και δεν χρειάζονται οι συγκεκριμένες μεταθέσεις στην Διοίκηση ως προς την εύρυθμη λειτουργία της Τράπεζας.

Ως εκ τούτου, σεβόμενοι το γεγονός ότι ενώ δεν έχετε ακόμη αναλάβει την Διοίκηση της Γενικής Τράπεζας, ζητάμε την παρέμβασή σας προκειμένου τέτοιες ενέργειες που βλάπτουν τα δικαιώματα των εργαζόμενων, να λάβουν τέλος. Κοινοποίηση: κ. Μάνο Α. κα. Κασελάκη Ε.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα