Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;

Συνάδελφοι,

ΕΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ , ΚΑΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ! ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ! ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.

Απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά κ. Πρωθυπουργέ της Ελλάδος κ. Σαμαρά, έχοντας το δικαίωμα να το κάνω όταν ήμουν ένας από τους 50 που υπέγραψαν για την αρχηγία σου στην Νέα Δημοκρατία. Άλλα υποσχόσουν προεκλογικά και άλλα πράττεις τώρα. Λυπάμαι πολύ που σε πίστεψα. Έχεις διαλύσει τον κοινωνικό μου ιστό, τα όνειρα και οράματά μου. Λυπάμαι πολύ για το λάθος που έκανα. Φίλοι θα παραμείνουμε αλλά από εδώ και στο εξής αλλάζω την πολιτική μου στάση παραμένοντας πάντοτε στο φιλελεύθερο χώρο, ώστε να έχω την ελευθερία σκέψης και δράσης και με αποφασιστικότητα να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των εργαζομένων και όχι τα κομματικά συμφέροντα . Αυτή ήταν, είναι και θα παραμείνει η συνδικαλιστική μου πορεία , μένοντας αταλάντευτος στις αρχές , τις αξίες , στην αξιοπρέπεια και στην αξιοκρατία.

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι από τις πληροφορίες που έχω από τις 12/11/2012 ισχύει ο νόμος περί ένταξής μας στον ΕΟΠΥΥ και θα ζητήσω να κυκλοφορήσει η εν λόγω εγκύκλιος προς την ενημέρωσή σας.

Κύριε Παπαγεωργόπουλε , εσένα που σε όρισαν Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, που είναι η ευθιξία σου; εσύ ως πρώην βουλευτής σε ποιο κλάδο υγείας ανήκεις; Ανήκεις και εσύ στον ΕΟΠΥΥ;

Καταθέτω πρόταση κύριε Σαμαρά , κύριε Βενιζέλο, κύριε Βρούτση , κύριε Χρυσοχοϊδή , κύριε Λοβέρδο και κύριε Παπαγεωργόπουλε,

ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.

Συνάδελφοι,

Μαζί με την ΟΤΟΕ η οποία έκανε και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να καταργηθεί αυτός ο άθλιος νόμος της ένταξής μας στον ΕΟΠΥΥ, υποστηρίζοντας το ενιαίο Ταμείο Τραπεζοϋπαλλήλων .

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα