Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2012

Συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ μετά από εισήγηση του Προέδρου Δημήτρη Καλόγηρου σε συνεννόηση και συνεργασία με τα μέλη του Προεδρείου αποφασίστηκαν τα παρακάτω λαμβάνοντας υπόψη στις δυσχερείς οικονομικές καταστάσεις που βιώνουν οι εργαζόμενοι

  1. ΔΩΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ: από 60 ευρώ που καταβλήθηκαν πέρσι , φέτος θα καταβληθούν 80 ευρώ ενημερώνοντάς σας για το πότε θα καταβληθούν.
  2. ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑ: για τα παιδιά που αρίστευσαν στις τάξεις Γυμνάσιο Λύκειο από 145 που καταβλήθηκαν πέρσι , φέτος θα καταβληθούν 165 ευρώ, για τα παιδιά που εισήχθησαν σε ΑΕΙ – ΤΕΙ από 160 ευρώ που καταβληθήκαν πέρσι φέτος θα καταβληθούν 180 ευρώ, και για τα παιδιά που απέκτησαν πτυχίο master , doctora, από 175 ευρώ που καταβλήθηκαν πέρσι, φέτος θα καταβληθούν 195 ευρώ. Σύντομα θα σας ανακοινωθεί πότε θα λάβετε το αριστείο και την επιταγή.
  3. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΑΘΗΝΑΣ: Αποφασίστηκε για φέτος τα παιδιά των συναδέλφων της Αθήνας να παρακολουθήσουν την παράσταση της Μαριάννας Τόλη «ο μολυβένιος στρατιώτης» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 πμ στο Θέατρο Γκλόρια (Ιπποκράτους 7). Θα ακολουθήσει και αναλυτική ανακοίνωση.
  4. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: αποφασίστηκε για φέτος τα παιδιά συναδέλφων της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν την παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη « οι άθλοι του Ηρακλή» στο θέατρο Εγνατία στις 16 Δεκεμβρίου. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση.
  5. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Αποφασίστηκε η συμμετοχή των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στα πρωταθλήματα .

Συνάδελφοι,

μέσα στα πλαίσια της σωστής διαχείρισης των εισφορών σας στο Σύλλογο , το Προεδρείο ενεργεί πάντοτε με γνώμονα την ανταποδοτικότητα αυτών και πολύ δε περισσότερο βάσει της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι χωρίς να πλειοδοτούμε στο βωμό της ψήφου, εν όψει των εκλογών του Συλλόγου διατηρώντας τις εισφορές που μπορεί να χρειαστούν για παν ενδεχόμενο από εδώ και πέρα . Τα χρήματα πρέπει να διατίθενται μέσα σε ένα πνεύμα ανταποδοτικότητας και όχι να σπαταλούνται άσκοπα όπως έγινε την περίοδο 1998-2003 όπου ο Σύλλογος από το τότε Προεδρείου ΠΑΣΚΕ – Ανανεωτική – Τυχάλας παρουσίαζε ζημιές – κόκκινους ισολογισμούς.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος , Τ. Μαλικούρης , Ι. Νικολαίδης, Κ. Αλεξόπουλος , Χ. Τασσόπουλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα