Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ
ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΕ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ. ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!

Συνάδελφοι
Εξέλεξαν και εφορευτική επιτροπή με συμμετοχή τριών συνταξιούχων. Δηλαδή αυτοί που είναι στην σειρά και περιμένουν με τις δικές σου εισφορές  εν ενεργεία συνάδελφε  το εφάπαξ.
Ρωτώ τα εν ενεργεία μέλη του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ συνδ. Γιουρούκο Δ. ,  και Καλαβρουζιώτη Θ., θα ψηφίσουν και αυτοί για την τροποποίηση του καταστατικού; Νομιμοποιούνται;
Απευθύνω ερώτημα στο νομικό σύμβουλο  αν είναι νόμιμη η συμμετοχή των συνταξιούχων στην Γενική Συνέλευση και κατ επέκταση η ψήφος τους για αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης; Θέλω νομική γνωμάτευση διότι αμείβεσαι και με την δική μου εισφορά.
Εφόσον εφάρμοσαν αυτή την πολιτική με την συμμετοχή των συνταξιούχων στην Γενική Συνέλευση , γιατί δεν την εφάρμοσαν και πριν  από ένα ενάμιση  χρόνο ; μήπως έγινε σκόπιμα για να λάβουν κάποιοι τα παχυλά εφάπαξ των 100 ,140, 150 χιλιάδων ευρώ ; Να μας αναφέρουν ποιοι ήταν αυτοί που τα έλαβαν και αν κάποιοι εξ αυτών ήταν φίλοι τους .
Όσο για τις θεωρίες κάποιου μεγαλοσυνδικαλιστή  ότι θα πρέπει να πάμε στον νέο εργοδότη με ένα μη διαλυμένο Ταμείο, είναι εκτός πραγματικότητας. Δηλαδή κάθονταν  πάνω σε ένα διαλυμένο Ταμείο;. είναι υπεύθυνοι για αυτό και θα πρέπει να ντρέπεται αυτός που το είπε. 
Οι πράξεις τους είναι πέρα για πέρα παράνομες και παράτυπες και εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι.
Και όχι μόνο αυτό αλλά παραπλάνησαν τους περισσότερους εν ενεργεία συναδέλφους που υπέγραψαν.
Θέλουν να πραγματοποιήσουν εκλογές του ΤΑΠΓΤΕ εν όψει των εκλογών του ΣΥΓΤΕ ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα επάνω στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Αυτό να το λάβετε υπόψη σοβαρά.
Έχετε αποκλειστικά την ευθύνη όλα τα μέλη του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ. Και πολύ δε περισσότερο εσείς εν ενεργεία μέλη του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ συνδ. Γιουρούκο Δ, και Καλαβρουζιώτη Θ.
Η παράταξη της πρώην ΠΑΣΚΕ νυν Ενωμένοι Εργαζόμενοι συνηγορεί σε αυτές τις ενέργειες και πράξεις; Να βγει και να το πει καθαρά. Είναι με τους εν ενεργεία συναδέλφους ή με  τους συνταξιούχους διότι και αυτοί θα ζητήσουν την ψήφο σας .
Εμείς τις καταγγέλλουμε τις καταδικάζουμε και ας αναλάβουν 100% την ευθύνη απέναντι στο νέο εργοδότη.
Συνάδελφοι εν ενεργεία εσείς που υπογράψατε θα πρέπει να καταλάβετε πως ενήργησαν και σας παγίδευσαν οι κύριοι κύριοι και βάλατε την υπογραφή σας .
Θέλω να μου απαντήσετε πόσοι έμειναν στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης  ; ήταν το 90% συνταξιούχοι;  Αυτά για να καταλάβετε την φαρσοκωμωδία που παίχτηκε εις βάρος σας συνάδελφοι εν ενεργεία.
Άκουσον άκουσον το προτεινόμενο σχέδιο – πυροτέχνημα – πυγολαμπίδα-  έκτρωμα αποφασίστηκε στο Δ.Σ. – και δεν έχουμε ακόμη απάντηση για το πότε-  από τα επτά μέλη  συνταξιούχοι-  όταν έχουν όλοι λάβει το εφάπαξ τους , για να το διαχειριστούν οι  εν ενεργεία που θα εκλεγούν στο νέο  Δ.Σ.  Ε ρε που πάμε Καραμήτρο.
Και όχι μόνο αυτό αλλά είχαν στηθεί κάποιοι στην κυλιόμενη σκάλα στην Διοίκηση πιέζοντας  ασφυκτικά τους εργαζόμενους   λέγοντάς του να βάλουν  μια υπογραφή και να φύγουν. Κάποιοι άλλοι έπρατταν το ίδιο ανεβαίνοντας στην Διοίκηση.
Εμείς ουδέποτε πλησιάσαμε κανένα συνάδελφο να τον προτρέψουμε να φύγει και να μην πάει να υπογράψει.
Όπως και κάποιοι βολεμένοι στην Διοίκηση  δήθεν αριστεριστές που δεν έχουν απεργήσει ούτε μια ημέρα σε κρίσιμες στιγμές του κλάδου μας και δεν είναι ούτε εγγεγραμμένοι στο Ταμείο.
Του συνδ. Γιουρούκου Δ.  και των άλλων που επινόησαν αυτό το κατασκεύασμα το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η αγωνία τους  να πάρουν απαλλαγή από την Γενική Συνέλευση. Την πήραν αλλά πως την πήραν θα  το δούμε στο μέλλον.
Μας κινεί δε την περιέργεια το γεγονός ότι μίλησε  ως κεντρικός ομιλητής  ο συνάδελφος  Ταυρής  Φ. (συνταξιούχος εκ του ασφαλούς και απλό μέλος )  και όχι ο Πρόεδρος του Ταμείου κ. Ξηρός Κ. ως όφειλε διότι  την βασική εισήγηση  την κάνει ο Πρόεδρος του ΤΑΠΓΤΕ.
Εμείς όλες αυτές τις ενέργειες και πράξεις οι οποίες  είναι εις βάρος των εν ενεργεία συναδέλφων δεν θα τις αφήσουμε να περάσουν.
Τασσόμαστε υπέρ των εν ενεργεία συναδέλφων και όχι με τους συνταξιούχους.
Υπέγραψαν και άτομα ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ; Διαψεύστε το.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα