Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ – ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ – ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΣ.

Ζητήσαμε εξηγήσεις και απαντήσεις από τα εν ενεργεία μέλη του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ συνδ. Γιουρούκο Δ, και Καλαβρουζιώτη Θ. , από τα μέλη του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ αλλά και από τους επικεφαλής των παρατάξεων πρώην ΠΑΣΚΕ νυν Ενωμένοι Εργαζόμενοι Φ. Πολύζο, Γ. Ευθυμίου, και Ανανεωτικής Αδαμόπουλο Α. , στα εξής:

Σε ποια συνεδρίαση Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ αποφασίστηκε το νέο προτεινόμενο σχέδιο;

Είναι προτάσεις της πρώην ΠΑΣΚΕ νυν Ενωμένοι Εργαζόμενοι και της Ανανεωτικής; Να μας το πουν ξεκάθαρα.

Το σενάριο αυτού του προτεινόμενου σχεδίου έχει κοστολογηθεί και έχει υπογραφεί από τον αναλογιστή; Είναι βιώσιμο αυτό το προτεινόμενο σχέδιο; Ναι ή όχι;

Έχει την δέσμευση του αναλογιστή ότι και ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα του Ταμείου θα λάβει έστω και αυτό που προτείνετε εσείς;

Συνάδελφοι Γιουρούκο Δ., Αδαμόπουλε Α, Πολύζο Φ, Ευθυμίου Γ, και Καλαβρουζιώτη Α, θέλουμε και εσείς να μας πείτε, δεσμεύεστε ενυπόγραφα ότι και ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα του Ταμείου θα λάβει τα χρήματά του; Οι εν ενεργεία συνάδελφοι να συνεισφέρουν ξανά και ξανά, για να λαμβάνουν αυτοί που είναι στην σειρά (συνταξιούχοι).

Είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη αυτή η ενέργεια και πράξη. Πως τολμάτε παραμονές αλλαγών του ιδιοκτησιακού καθεστώτος να προχωράτε σε τέτοιες ενέργειες. Ρωτάμε, έχετε έρθει σε επαφή με τον νέο εργοδότη; Αν ναι να βγείτε και να το πείτε ευθέως.

Γιατί αποκρύψατε και δεν αποστείλατε στον αναλογιστή τις ρεαλιστικές προτάσεις του Προεδρείου;

Για να καταλάβετε συνάδελφοι αν τους συγκεκριμένους εκπροσώπους μπορείτε να τους εμπιστευθείτε.

Ανακαλέσετε και αναβάλλετε τη διαδικασία τροποποίησης του καταστατικού. Είναι η μόνη έντιμη λύση. Δεν μπορείτε να ξεγελάτε και να κοροϊδεύετε τους εργαζόμενους.

Και κάτι τελευταίο, καταβάλλατε εφάπαξ σε αυτούς που είναι στην σειρά αυτό το χρονικό διάστημα; πόσα και γιατί εφόσον επίκειται η Γενική Συνέλευση;

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα