Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ

«Ο ΜΟΛΥΒΕΝΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ»

«ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ»

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 7, ΑΘΗΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 11.30 π.μ.

Ώρα προσέλευσης 11.00 π.μ.

Ο Μολυβένιος Στρατιώτης του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε διασκευή , δραματοποίηση και σκηνοθεσία της Μαριάννας Τόλη.

Λίγα λόγια για την παράσταση……….

Η κλασική και απαράμιλλη αυτή ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη που πραγματεύεται τη δύναμη της αγάπης και της θυσίας, παίρνει καινούργιες διστάσεις στη μουσικο-θεατρική της διασκευή , αναφερόμενη στα σημαντικά θέματα της προβληματικής εποχής που βιώνουμε όλοι.

Τα εγκλωβισμένα συναισθήματα των παιδιών, η εμμονή στην τελειότητα, η διαφορετικότητα, η σκληρότητα και κυρίως η αγάπη, είναι θέματα που αναδιπλώνονται και βρίσκουν την λύση τους μέσα από το γνωστό παραμύθι, διασκευασμένο με ένα εντελώς πρωτότυπο τρόπο.

Το μοντέρνο και φαντασμαγορικό αυτό ανέβασμα δίνει την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους θεατές να απολαύσουν ένα συγκινητικό κείμενο, τις εξαιρετικές χορογραφίες του Αλέξανδρου Κουζίτσκιν την συναρπαστική σκηνογραφία της Δέσποινας Βολίδη και να ακούσουν γνωστά τραγούδια ερμηνευμένα με ζωντανή μουσική, από εννέα εξαίρετους ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές που ειδικεύονται στο μιούζικαλ. Το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει ο Ρόμπερτ Γουίλλιαμς.

Η αγάπη είναι το κέντρο της ύπαρξής μας … η σταθερά μας στο χώρο και το χρόνο και η κινητήριος δύναμη για την δημιουργία, την τέχνη και την ίδια τη ζωή— θεραπεύει κι ανασταίνει και στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας…. Είναι η ασπίδα κι η πιο ισχυρή μας απάντηση ακόμη και στην πιο μεγάλη έλλειψη ….. Όπως ακριβώς «Στο Μολυβένιο Στρατιώτη»…..

Συνάδελφοι,

ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ

ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΓΚΛΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Κατά την ώρα του διαλλείματος ο Σύλλογος θα προσφέρει

γλυκά εποχής καθώς και πατατάκια η ποπ κόρν και χυμό

για τα παιδιά και γαλλικό καφέ για τους συναδέλφους.


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα