Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΕΓΝΑΤΙΑ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00 μ.μ.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 14.30 μ.μ.

Ο θίασος της Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει την παιδική παράσταση « ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ » σε κείμενα και σκηνοθεσία της ιδίας.

Λίγα λόγια για την παράσταση………..

Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 , αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον ιδρυτή των Ολυμπιακών αγώνων και πιο ονομαστό ήρωα της ανθρωπότητας, τον Ηρακλή και να παρακολουθήσουμε τους άθλους του. Η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της ετοίμασαν μια παράσταση με παραμυθένια αντιμετώπιση αλλά συγχρόνως ακριβής στα ιστορικά στοιχεία. Μια παράσταση με 12 ηθοποιούς , πλούσια σκηνικά και καταπληκτικά κοστούμια, βασισμένη πάνω σε ότι έχει γραφτεί για τον ήρωα και τη ζωή του έτσι ώστε τα παιδιά να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα του Ηρακλή, του ήρωα των ηρώων , που με τους άθλους του έμεινε στην ιστορία ως ο πιο ονομαστός και αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας . Μέσα από αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν: Την γέννηση του ήρωα – τη ζωή του – τους άθλους του- την καθιέρωση των Ολυμπιακών Αγώνων – το θάνατό του – και τέλος την μετάβασή του στον Όλυμπο όπου απολαμβάνει όλες τις τιμές και ζει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς.

Συνάδελφοι,

Κατά την ώρα του διαλλείματος και με την προσκόμιση σχετικού κουπονιού στο κυλικείο του Θεάτρου , ο Σύλλογος θα προσφέρει για κάθε παιδί ένα σάντουιτς kinder μικρό και ένα χυμό, και για τους συναδέλφους ένα καφέ γαλλικό και ένα σάντουιτς.

Τις προσκλήσεις καθώς και τα κουπόνια για το κυλικείο θα τα παραλάβετε κατά την προσέλευσή σας στο Θέατρο Εγνατία .


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα