Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ 4 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Συνάδελφοι,

Χθες λάβαμε επιστολή των τεσσάρων μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Φ. Πολύζου, Γ. Ευθυμίου, Α. Αδαμόπουλου και Δ. Γεωργούλη, για να συγκαλέσει ο Πρόεδρος έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να συζητηθεί και να βρεθεί λύση για το θέμα του Ταμείου. Απλά συνάδελφοι θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το τρένο για την επιβίωση του Ταμείου έχει φύγει. Και είχαμε ρωτήσει ανοιχτά να μας πουν τις προτάσεις τους ή το τι είχαν κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Επιμένουμε και τους ρωτάμε, έχει ζωή το Ταμείο μετά την εθελουσία και την παραίτηση μελών; Έχει ζωή; Εμείς είχαμε πάντα θέσεις που δυστυχώς δεν έγιναν αποδεκτές από το Δ.Σ. του Ταμείου και ούτε εστάλησαν στον αναλογιστή. Βεβαίως κάποιοι πρέπει να κατανοήσουν ότι άλλο ο σύλλογος και άλλο το Ταμείο. Αυτά θα τα συζητήσουμε στο Δ.Σ. που όπως γνωρίζετε θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  4 Οκτωβρίου και ώρα 13:00.
Θέλουμε να ενημερώσουμε και να καταγγείλουμε  τον συνδ/φο Δ. Γεωργούλη ο οποίος υπογράφει μαζί με τα άλλα τρία μέλη και δεν είναι μέλος του Ταμείου, ούτε έχει εγγραφεί από τότε που προσλήφθηκε στην Τράπεζα το 2005-2006. Και τον ρωτάμε, γιατί δεν ζήτησε τότε να εγγραφεί; Γιατί; Να μας δώσει μια πειστική απάντηση.
Πριν 5-6 μήνες ο Δ/νων Σύμβουλος της ΓΤΕ κ. Α. Μάνος κυκλοφόρησε εγκύκλιο όπου αναφερόταν ότι μπορεί ο καθένας που δεν είναι εγγεγραμμένος στο Ταμείο να ζητήσει αυτοβούλως την εγγραφή του.

Απευθυνθήκαμε στην εκτελεστική γραμματεία της Αναγέννησης, που  οι περισσότεροι δεν ήταν μέλη, και τους καλούσαμε και ειδικά τον συνδ/φο Δ. Γεωργούλη να εγγραφούν στο Ταμείο και να προτρέψουν με ανακοίνωσή τους όλους εκείνους τους εργαζόμενους που δεν είναι εγγεγραμμένοι να προχωρήσουν στην εγγραφή τους. Δεν προέβησαν σε καμία τέτοια ενέργεια. Ούτε οι ίδιοι, ούτε ανακοίνωση κυκλοφόρησαν για το ζήτημα αυτό. Και έρχεται σήμερα ο συνδ/φος Δ. Γεωργούλης να ενδιαφέρεται για την πορεία του Ταμείου, όταν ο ίδιος δεν έχει συνεισφέρει ούτε ένα ευρώ στο Ταμείο και να προτείνει και να αποφασίζει για τους συναδέλφους που είναι εγγεγραμμένοι στο Ταμείο. Ε αυτό πάει πολύ. Έλεος!
Συνάδελφοι, αυτά σας τα αναφέρουμε για να αντιληφθείτε πολλά.

 

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ


Δ. Καλόγηρος, Ι. Νικολαΐδης, Χ. Τασσόπουλος , Τ. Μαλικούρης, Κ. Αλεξόπουλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα