Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ

 

Προς

την παράταξη της Ανανεωτικής

 

Είδα στο blog σας ότι αναφέρεστε στο όνομά μου, κριτικάροντας την επιστολή που απέστειλα στο Ταμείο σε συγκεκριμένες κυρίες, λόγω της ιδιότητας της οποίας κατέχω. Μου κινεί την περιέργεια το ενδιαφέρον της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ να σχολιάσει τη δική μου επιστολή και να ανταπαντήσουν αυτοί αντί των συγκεκριμένων κυριών. Γιατί τόση πρεμούρα εκπρόσωποι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ;  Και αναφέρετε ότι δεν κατανοείτε το νόημα και το ύφος του κειμένου. Αν δεν το κατανοείτε, δεν φταίμε εμείς. Πρόβλημά σας. Μήπως πρέπει να κάνουμε δήλωση του ν. 105 να ζητάμε την άδειά σας για το πώς θα γράψουμε και τι θα γράψουμε και να πάρουμε και την έγκρισή σας; για σοβαρευτείτε, μεγάλα παιδιά είμαστε.
Όσο για το ποιος ενδιαφέρεται και νοιάζεται για το Ταμείο, να μην πάμε πίσω στο παρελθόν, όταν γινότανε το παίξιμο στο χρηματιστήριο την περίοδο 1998-2002, τότε που ήσασταν χέρι χέρι με τον Τυχάλα και με τον επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ, δεν είχατε το θάρρος να καταγγείλετε όλα τα τεκταινόμενα που έγιναν στο ταμείο και δεν βγάλατε ούτε μία ανακοίνωση. Ούτε μία. Και εφόσον πονάτε το Ταμείο, τι κάνατε εκείνη την εποχή όταν το διοικούσατε; Να ενημερώσετε τους ασφαλισμένους. Και έχετε το θράσος σήμερα να πείτε σε εμένα ότι δεν πονάω το ταμείο; Ακόμα και όταν ήσασταν διοίκηση του Ταμείου δεν είχατε μεριμνήσει να πληρώσετε τους εργαζόμενους, ούτε λογαριασμούς ΔΕΚΟ για να γίνει διακοπή, και ήρθα εγώ μαζί με τα μέλη του προεδρείου για να φέρουμε εις πέρας όλα αυτά.
Ως προς αυτό που αναφέρετε ότι ψάχνετε παντού καθημερινά ακόμα και σε αποφάσεις δικαστηρίων, ψεύδεστε ασύστολα διότι ούτε νομικός δεν μπορεί να πάρει την απόφαση εκτός αν είναι διάδικος. Τελεία και παύλα. Εσείς πως την πήρατε; Από πού; Με αυτό θέλετε να καλύψετε τον νομικό σύμβουλο ή τις υπηρεσίες του Ταμείου;  Δεν μπορείτε να κρυφτείτε.
Κανείς δεν σας απαγόρευσε να ενημερώνετε τους εργαζόμενους. Το θέμα είναι από πού τα πήρατε; Απαντήστε για την ταμπακιέρα.
Ζητάω και πάλι τα ονόματα αυτών που γράφουν στο blog και τις υπογραφές τους όπως και εγώ το υπογράφω.

Ο Γεν. Γραμματέας του ΣΥΓΤΕ
Χ. Τασσόπουλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα