Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ 4 ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Χθες το προεδρείο της ΟΤΟΕ μέσα στα πλαίσια της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου ως προς τις συναντήσεις με τους Διοικούντες των τεσσάρων συστημικών Τραπεζών, επισκέφθηκε τον Όμιλο Πειραιώς όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Λεκκάκο, τον Γενικό Δ/ντή Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Κ. Γεωργίου και τη Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ε. Κασελάκη.
Σε ερώτηση τόσο του Προέδρου κ. Στ. Κούκου όσο και του Γεν. Γραμματέα της ΟΤΟΕ κ. Α. Μυλωνόπουλου, όπου υπήρξε προσυνεννόηση με το μέλος του προεδρείου (Οργανωτικό Γραμματεία Ν.Π.) Δ. Καλόγηρο που είναι και Πρόεδρος του συλλόγου της Γενικής Τράπεζας, για το που βαδίζει η Τράπεζα και ποιος είναι ο ρόλος της. 
Ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Λεκκάκος απάντησε ότι η Τράπεζα θα παραμείνει ανεξάρτητη και αυτοτελής χαράζοντας το δικό της δρόμο. Σε συνέχεια του ερωτήματος για το ποιο θα είναι το αντικείμενό της, ο Δ/νων Σύμβουλος απάντησε πάλι ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο όπως ακριβώς γίνεται μέχρι σήμερα και επιπλέον θα προστεθούν και διάφορες εξειδικευμένες εργασίες και αυτό θα είναι μια πρωτοπορία για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Αυτά προς ενημέρωσή σας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα