Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΦΟ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

Προς
το μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ
συνάδελφο Δ. Γεωργούλη, εκπρόσωπο της παράταξης της Αναγέννησης

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2013

συνάδελφε Γεωργούλη,
Συνεχίζετε την ίδια πολιτική να με συκοφαντείτε. Σας επισημαίνω ότι καίτοι γράψατε σε ανακοίνωσή σας στις 9 Οκτώβρη ότι είμαι «συνταξιούχος Πρόεδρος». Από πού αντλήσατε αυτήν την πληροφορία; Έχετε στοιχεία; και συνεχίζετε με την επιστολή που υπογράψατε  μαζί με άλλα τρία μέλη του Δ.Σ. στις 6 Νοεμβρίου ότι εγώ έχω παραιτηθεί από την Τράπεζα σε επιστολή την οποία αποστείλατε σε εμένα. Από πού είμαι συνταξιούχος; και με συκοφαντείτε προς τους εργαζόμενους; Και πότε έχω παραιτηθεί; Ποια ημερομηνία; Να το αποδείξετε. Είναι ψεύδος, είναι συκοφαντία και να σταματήσετε γιατί από εκεί και πέρα το λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη. Γνωρίζετε ότι εγώ παραιτήθηκα; Και πότε;  Να μου απαντήσετε.
Δεν είδα να δείξετε την ίδια ευαισθησία όταν παραιτήθηκε ο Αδαμόπουλος και συνεχίζει να είναι μέλος του Δ.Σ. και να συμμετέχει σε Διοικητικά Συμβούλια.
Να ανακαλέσετε άμεσα γιατί συκοφαντείτε και προσβάλλετε την τιμή και την υπόληψή μου. Ζητάω άμεσα την αποκατάσταση της αλήθειας και της προηγούμενης επιστολής μου και της σημερινής. Γιατί όλα έχουν ένα όριο. Και πέραν αυτών είστε συνδικαλιστής και θα έπρεπε να γνωρίζετε και το καταστατικό και τον νόμο 1264 για αυτές τις περιπτώσεις.
Ειδάλλως από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει την ευθύνη του.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα