Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

 

Προς
τον συνδ/φο Α. Αδαμόπουλο, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου
και στα υπόλοιπα μέλη της Γραμματείας της Σ.Ε. της παράταξης της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2013

Μετά την απόφαση του Δ.Σ. που πάρθηκε στις 4 Οκτωβρίου και επικυρώθηκε στις 31.10.2013 δεν νοείται η  κατοχή από μέρους των συνταξιούχων των κλειδιών των γραφείων του ΣΥΓΤΕ, που επιτρέπουν την απρόσκοπτη πρόσβασή τους σε χώρους που τελούν υπό την ευθύνη και εποπτεία των μελών του Δ.Σ. Η πράξη αυτή είναι παράτυπη και παράνομη. Αγνοείτε τις αποφάσεις και έχετε δικό σας νόμο. Αυτό δεν θα περάσει.
Σας το επισημαίνουμε για τελευταία φορά ότι οφείλετε να ακολουθείτε τις αποφάσεις του συλλογικού οργάνου και πάνω από όλα θα πρέπει να επικρατήσει η νομιμότητα των αποφάσεων.
Και βέβαια δεν μπορούν να έρχονται οι συνταξιούχοι. Αυτή είναι η απόφαση και δεν μπορούν να έχουν τα κλειδιά συνταξιούχοι, να ανοίγουν το γραφείο και να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα, τα φαξ των παρατάξεων τα οποία είναι χρήματα που συνεισφέρουν με τις εισφορές τους οι εν ενεργεία, κ.κ. της Ανανεωτικής. Γιατί δεν πάνε στα γραφεία του συλλόγου των συνταξιούχων; Έχει δώσει κλειδιά ο σύλλογος των συνταξιούχων σε όλους; Και σε εν ενεργεία; Όχι βέβαια.  Γιατί δεν πάτε στο ΤΑΠΓΤΕ που είναι σωματείο των συνταξιούχων όπως εσείς διαλαλείτε και δη εσύ συνάδελφε Γιουρούκο που είσαι εν αναμονή συνταξιούχος; Και όταν ήσουν Πρόεδρος είχες δώσει κλειδιά σε συνταξιούχους; Ποτέ. Λίγη ντροπή δεν περισσεύει. Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου ήρθε ο κ. Α. Φωκάς και άνοιξε με κλειδιά και στις 6 Νοεμβρίου ήρθε ο συνταξιούχος Δ. Γιουρούκος, άνοιξε και κάθονταν και άλλοι συνταξιούχοι μέσα. Και γιατί δεν σας έχουν δώσει κλειδιά και εκεί; Σε ποιο άλλο σωματείο των Τραπεζών γίνεται αυτό που κάνετε εσείς εδώ; Πουθενά.
Συνεχίζετε την ίδια πολιτική παραβιάζοντας την επικύρωση της απόφασης. Ότι κι αν συμβεί έχετε ακέραια εσείς την ευθύνη και θα ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τις ενέργειές σας. εγώ και το προεδρείο δεν φοβόμαστε απολύτως τίποτα. Είναι η τελευταία επισήμανση και προειδοποίηση.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

Χ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα