Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔ.ΦΟΥΣ ΠΟΛΥΖΟ Κ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Προς
τους Φ. Πολύζο και Γ. Ευθυμίου,
εκπροσώπους της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ»

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2013

Στην ανακοίνωσή σας στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 αναφέρεστε στο πρόσωπό μου λέγοντας επακριβώς ότι «αφού δεν παραιτείται από το σύλλογο ενώ παραιτείται από την Τράπεζα».
1.    Από πού και ως πού παραιτούμαι από την Τράπεζα; Αίτηση εθελουσίας εξόδου έχω κάνει στην Τράπεζα και όχι παραίτηση. Διότι είναι στην κρίση της Τράπεζας για το αν θα την κάνει αποδεκτή ή όχι. Με τον τρόπο αυτό με προκαλείτε να παραιτηθώ από Πρόεδρος του συλλόγου; Αυτό όμως δεν το γράφετε για τον Α. Αδαμόπουλο της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ που «παραιτήθηκε» από υπάλληλος στις 4 Οκτωβρίου αλλά παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και δεν είδα από εσάς καμία αντίδραση. Γιατί αυτή η διάκριση; Δεν είδα την ίδια ευαισθησία. Και όχι μόνο συνυπογράφει κι αυτός την επιστολή σας.
2.    Δεν γνωρίζω ποιοι οι λόγοι σας να αναφέρεστε εις βάρος μου και να με προσβάλετε σε όλους εργαζόμενους  ότι εγώ θέλω να μείνω ως Πρόεδρος στο σύλλογο και δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε να υπονοήσετε. Ζητώ να υπάρξει αποκατάσταση της αλήθειας. 
3.    Και συνεχίζετε στην χθεσινή επιστολή σας, να γράφετε τα ίδια. Είναι ανεπίτρεπτα και αήθη αυτά που γράφετε. Και συνεχίζετε με την επιστολή στις 6 Νοεμβρίου που υπογράφετε με άλλα δύο μέλη να παραιτηθώ από την ιδιότητά μου γιατί έχω παραιτηθεί από την Τράπεζα. Πότε παραιτήθηκα; Έχετε ημερομηνία παραίτησής μου; Ειδάλλως ζητώ να ανακαλέσετε αυτά που γράψατε στην ανακοίνωσή σας στις 12 Σεπτεμβρίου και αυτά που γράψατε χθες.  Και δεν μπορείτε να σπιλώνετε την τιμή και την υπόληψή μου.
Εξάλλου θα πρέπει να γνωρίζετε το νόμο 1264 και το καταστατικό του συλλόγου.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα