Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔ.ΦΟΥΣ ΠΟΛΥΖΟ,ΕΥΘΥΜΙΟΥ,ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ,ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

Συνάδελφοι,

Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αντιληφθούν και να καταλάβουν να μην συκοφαντούν, να μην παραποιούν και να μην ψεύδονται.
1.    Οι εκπρόσωποι της παράταξης «Ενωμένοι Εργαζόμενοι» έγραψαν σε ανακοίνωσή τους στις 12 Σεπτεμβρίου, αναληθέστατα, ότι ο Πρόεδρος «δεν παραιτείται από το σύλλογο ενώ παραιτείται από την Τράπεζα». Έχουν στοιχεία; Ας το αποδείξουν. Και συνεχίζουν με τις επιστολή στις 6 Νοέμβρη όπου καλούν τον Πρόεδρο και τα μέλη του προεδρείου να παραιτηθούν ειδικά για τον Πρόεδρο ότι έχει παραιτηθεί και από την Τράπεζα. Και σας ρωτάμε, ποια ημερομηνία παραιτήθηκε; Ποια στοιχεία έχετε; Απαιτούμε απαντήσεις. Γιατί τόση εμμονή στο να φύγει ο Πρόεδρος; Τους απαντάμε με μια παροιμία : «Καλύτερα να τον φοβούνται παρά να τον λυπούνται».
2.    Όπως επίσης και ο συνάδελφος Γεωργούλης στην ανακοίνωσή του στις 9 Οκτωβρίου που αποκάλεσε τον Πρόεδρο ως «συνταξιούχο Πρόεδρο». Και συνεχίζει υπογράφοντας την επιστολή στις 6 Νοεμβρίου ότι εφόσον παραιτήθηκε από την Τράπεζα γιατί δεν παραιτείται από το σύλλογο. Έχεις στοιχεία ότι παραιτήθηκε ο Πρόεδρος; Άρα ψεύδεσαι και συκοφαντείς. Άραγε γιατί τόση εμμονή στο πρόσωπο του Προέδρου να παραιτηθεί;
3.    Και το άκρον άωτον ποιο είναι; Ο συνάδελφος Αδαμόπουλος να υπογράφει μια επιστολή στις 6 Νοεμβρίου μαζί με τα άλλα τρία μέλη και να εγκαλεί τον Πρόεδρο να παραιτηθεί από το σύλλογο γιατί έχει παραιτηθεί από την Τράπεζα. Έχει στοιχεία ότι παραιτήθηκε ο Πρόεδρος; Και ερωτώ δικαιούται  να ομιλεί για τέτοιο θέμα ο συγκεκριμένος, όταν ο ίδιος έχει παραιτηθεί από τις 4 Οκτώβρη και παραμένει ακόμα στο σύλλογο;  τα δε κλειδιά του γραφείου της παράταξής του είναι διασπαρμένα σε συνταξιούχους και έχει ευθύνη γιατί παρατυπεί και παρανομεί.

Όλοι οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές παραπάνω έχουν βγάλει ανακοινώσεις και επικαλούνται ότι μπορούν να είναι μέλη του Δ.Σ. οι εν αναμονή συνταξιούχοι. Εκεί το έχουν αναγάγει σε μέγιστο θέμα και εδώ έχουν άλλη άποψη. Τα σχόλια περιττεύουν.  Εξάλλου θα έπρεπε ως συνδικαλιστές να γνωρίζουν το νόμο 1264 και το καταστατικό του συλλόγου. Αν δεν το γνωρίζουν εμείς δεν ευθυνόμαστε.
Γιατί αυτή η πρεμούρα να φύγουν τα 4 μέλη του προεδρείου; Έχουν πλάνη οικτρά διότι πιστεύουν ότι τα επόμενα μέλη της παράταξης που θα απαρτίσουν το προεδρείο δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν επάξια. Εκτός αν έχουν άλλη άποψη. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι προσωποπαγής η παράταξη. Έχεις αρχές, αξίες, θέσεις και συλλογικότητα. Και έτσι θα συνεχίσει να βαδίζει. Στον ίδιο δρόμο.
Συνάδελφε Πολύζο, συνάδελφε Ευθυμίου, συνάδελφε Γεωργούλη
Ο συνδ. Αδαμόπουλος παραιτήθηκε στις 4 Οκτωβρίου. Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία να καταγγείλετε τον Αδαμόπουλο που παραιτήθηκε και παραμένει στο Δ.Σ.  Δικαίωμά του βέβαια. Γιατί όμως αυτή η διάκριση από εσάς;
Εμείς εμπιστευόμαστε τους εργαζόμενους που έχουν γνώση και κρίση. Όμως θέλουμε να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους ότι δεχόμαστε οποιαδήποτε σκληρή κριτική με θέσεις και προτάσεις και στοιχεία όμως οποιεσδήποτε παραπληροφόρηση και συκοφαντική δυσφήμηση  θίγει την τιμή και την υπόληψή μας και ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του. Ο νοών νοείτω.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ               Χ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα