Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΥΓΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ-ΜΑΛΙΚΟΥΡΗ

 

Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι παραιτήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΓΤΕ και από τα αξιώματα που κατείχαν (Αντιπροέδρου και Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα – Εφόρου), δύο ικανότατοι συνάδελφοί μας, ο Ιωάννης Νικολαϊδης και ο Αναστάσιος Μαλικούρης, οι οποίοι ήταν και μέλη του προεδρείου.
Υπήρξαν συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια και μαζί δώσαμε αγώνες σε δύσκολες εποχές πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τους εύχομαι ό, τι το καλύτερο στη ζωή τους και η νέα μέρα να είναι καλύτερη από τη χθεσινή.

Στις 11 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο, όπου έγινε η διαδικασία για την κάλυψη των μελών που παραιτήθηκαν και από μέλη και κατά συνέπεια και από τα αξιώματά τους, από τα πρώτα αναπληρωματικά μέλη που προέρχονταν από το ψηφοδέλτιο του Ενωτικού Συλλόγου. Ψηφίστηκε από τα πέντε μέλη του προεδρείου.

    ο συνδ. Βενετσιάνος Δεκούλος ανέλαβε το αξίωμα του Αντιπροέδρου
    η συνδ. Μαρία Μπακατσούλα ανέλαβε τα αξιώματα του Αναπλ. Γεν. Γραμματέα, Εφόρου και Αναπληρωτή Ταμία

Σήμερα, ύστερα από 39 χρόνια, εισέρχεται στο Διοικητικό Συμβούλιο γυναίκα. Γιατί τόσο εγώ όσο και η παράταξή μου πιστεύουμε στην ισότητα των φύλων και ευχόμαστε στην επόμενη εκλογική διαδικασία να είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των γυναικών.
Τους εύχομαι σύνεση, δύναμη και να παραμείνουν αταλάντευτοι στις αρχές και τις αξίες του Προεδρείου που προέρχεται από τον «Ενωτικό Σύλλογο». Να δίνουν τον αγώνα όταν και όποτε χρειαστεί για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και τη διεκδίκηση νέων αιτημάτων, που θα είναι προς όφελος όλων μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα