Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ 3 ΕΥΡΩ PIN Κ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ Δ/ΝΤΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ κ. Λ. ΛΑΧΑΝΟΥ

α) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ 3 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ή ΧΑΣΕΙ ΤΟ PIN ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.
β) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ 1-31 ΓΕΝΑΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΦΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Προς
την Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης
κ. Λ. Λαχάνου

Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου  2013
Α.Π. 115

κυρία Διευθύντρια,

Απευθύνομαι σε εσάς για ένα θέμα που αφορά τους εργαζόμενους της Γενικής. Εάν κάποιος υπάλληλος για οποιοδήποτε λόγο δεν έχει το Pin της πιστωτικής του κάρτας και ζητάει να εκδοθεί καινούριο, χρεώνεται με 3 ευρώ. Προτείνω όπως απαλειφθεί η συγκεκριμένη επιβάρυνση γιατί είναι μια πράξη περισσότερο συμβολική και ασφαλώς το κόστος είναι απειροελάχιστο γιατί και αυτοί που έχουν κάνει τέτοια αιτήματα είναι ελάχιστοι.
Πιστεύω ότι είναι ένα δίκαιο αίτημα και ευελπιστώ στην ανταπόκρισή σας.


Προς
την Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης
κ. Λ. Λαχάνου

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2013
Α.Π.128

κυρία Διευθύντρια,
όσον αφορά το θέμα των στεγαστικών δανείων, όπου οι αιτήσεις από τους υπαλλήλους γίνονται μία φορά το χρόνο, από 1η μέχρι 31 Ιανουαρίου, πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει και εναλλακτική πρόταση, δηλαδή να δίνεται η δυνατότητα στους υπαλλήλους όταν τη συγκεκριμένη περίοδο υπάρχει μια καλή προσφορά, να προβαίνουν σε αγορά σπιτιού, να κάνουν αίτηση και να συνεδριάζει η επιτροπή για να μπορούν και αυτοί να τυγχάνουν των ευεργετημάτων της κλαδικής σύμβασης και σύμφωνα με τον κανονισμό των στεγαστικών δανείων.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα