Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ

ΣΤΙΣ 27.3.2013 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ALPHA BANK κ. Τ. ΓΚΙΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΌ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΩΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.

Συνάδελφοι,
Την Τετάρτη 27.3.2013 ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Καλόγηρος μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank (Τάσο Γκιάτη και Γιάννη Λάτση) συναντήθηκε με το νέο Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Νίκο Δομένικο.
Ο Πρόεδρος επισήμανε τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις πληρωμών που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι ήδη από τον Απρίλιο του 2012, κατάσταση που έχει τους περιάγει σε δεινή κατάσταση.
Δυστυχώς από τη συζήτηση αποκαλύφθηκε, η αστοχία και προχειρότητα των αποφάσεων του Υπουργείου να υπαγάγει τον τομέα μας στον ΕΟΠΥΥ με αποτέλεσμα έχει δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος της μεταφοράς των προβλημάτων από το ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ και από τον ΕΟΠΥΥ στο ΤΑΥΤΕΚΩ. Ακόμα και οι δεσμεύσεις που δόθηκαν πρόσφατα στην ΟΤΟΕ δεν τηρήθηκαν με αποτέλεσμα να επικρατεί χάος.
Καταδικάσαμε για μία ακόμα φορά την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και την αδιαφορία και επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι σοβαρές και ανεπίδεκτες αναβολής ή καθυστέρησης ανάγκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασφαλισμένων και δηλώσαμε στον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ανεκτό και θα συνεχίζουμε με κάθε νόμιμο μέσο να διεκδικούμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον χειρισμό της υπόθεσης αυτής από τους αρμόδιους φορείς.
Τις επόμενες ημέρες  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας  Δ. Καλόγηρος μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Alpha Bank κ. Τ. Γκιάτη θα ζητήσουν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, αλλά και με τους αρμόδιους Υπουργούς, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα της καταβολής των οφειλόμενων στους ασφαλισμένους ποσών.
Θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους για τις εξελίξεις και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε με κάθε τρόπο την ικανοποίηση των νομίμων αξιώσεών σας με αίσθημα ευθύνης.

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα