Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ

 

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Επειδή η Τράπεζά μας στα παρελθόντα έτη υπέφερε από την παραδιοίκηση στην διάταξη του ανθρώπινου δυναμικού καταπατώντας την κυρίαρχη αντίληψη που ισχύει σε κάθε επιχείρηση , ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, και όχι ο δικός μας άνθρωπος στην υψηλή θέση, δημιουργώντας εξαρτήσεις. Ζητάμε αυτά τα φαινόμενα να εξαφανιστούν.
Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι τα παρελθόντα έτη; Και ποιοι διοικούσαν τότε; Και που ανήκαν; Εμείς θέλουμε για να δούμε ποιοι πήραν θέσεις και πώς τις πήραν; Γι αυτό ακόμα μια φορά σας προκαλούμε εδώ και τώρα να καταθέσετε συγκεκριμένα στοιχεία για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε την αλήθεια.
Ποια είναι η παραδιοίκηση που γράφετε;  Να μας δώσετε στοιχεία που λένε ότι ο κατάλληλος άνθρωπος δεν μπήκε στην κατάλληλη θέση και το αντίθετο.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

Ο κος Πολύζος αναφέρθηκε στην ομιλία του «ζητάμε την καταβολή των ενοικίων που είναι σε καθεστώς μετάθεσης 5 κ 6 χρόνια». Εκεί επενέβη ο κος Καραμούζης και είπε ότι «το έχουμε εγκρίνει αυτό» και ανταπάντησε ο κ. Πολύζος «δεν έχουμε ενημερωθεί κύριε Δ/ντά, είναι ένα ζήτημα κ απλώς το λέμε, μια αγκύλωση».
Με το ζήτημα των ενοικίων, τακτοποιήθηκε μία εκκρεμότητα, και ήταν μια από τις προσπάθειες του Προέδρου και έγινε αποδεκτό από τη Διοίκηση. Υπάρχει η απάντηση της κυρίας Λαχάνου για την εν λόγω έγκριση στις 16 Δεκεμβρίου 2013 και εστάλη και ανακοίνωση στους εργαζόμενους την επόμενη μέρα 17 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι αναρτημένη και στο site του συλλόγου. Και ρωτάμε ο κος Πολύζος δεν διάβασε, δεν ενδιαφέρθηκε, ή το είπε για να το πει;  Από εδώ και πέρα εσείς, για ακόμα μια φορά, θα μας κρίνετε.
Συνάδελφοι εσείς είστε που δίνετε ψήφο εμπιστοσύνης σε εμάς. Γιατί εμείς έχουμε και αξίες και θέσεις και προτάσεις. Και δεν μας αγγίζει ότι και να λένε κάποιοι, γιατί τα έργα μιλάνε.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Αντιπρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας   Η Έφορος

Β. Δεκούλος        Χ. Τασσόπουλος      Μ. Μπακατσούλα

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα