Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ . ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

Συνάδελφοι,

Οι διοικούντες του Ταμείου κυκλοφόρησαν ανακοίνωση στις 22/4/2013  η οποία αν μη τι άλλο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και στην  πραγματικότητα. Αντί να διαφωτίσουν τους ασφαλισμένους τους  συσκότισαν περισσότερο.

Δεν διαφαίνεται ούτε από την ανακοίνωσή τους αλλά ούτε και από την από 19/4/2013 επιστολής τους προς τα μέλη της επιτροπής του Ενωτικού Συλλόγου – Προεδρείου  η επίσημη  ξεκάθαρη πρότασή τους.

Εσείς συνάδελφοι την είδατε πουθενά; Την αντιληφθήκατε;

Αναφέρουν ότι είχαν και έχουν ως βάση το απορριφθέν προτεινόμενο σχέδιο και ότι θα κινηθούν ανάλογα των νέων οικονομικών στοιχείων και την διαμορφωθείσα κατάσταση της Τράπεζας με οριζόντιες περικοπές, και ότι εξασφαλίζεται η δυνατότητα χορήγησης παροχών ακόμη και στο τελευταίο εγγεγραμμένο μέλος του Ταμείου. Εάν πράγματι έχουν τέτοιες διαβεβαιώσεις από τον αναλογιστή αλλά και αν  οι ίδιοι με δέσμευση το επιβεβαιώνουν  τότε και εμείς είμαστε μαζί τους. Με τεκμηριωμένα στοιχεία κα μόνο.

Ρωτάμε η περικοπή του 52% που είχαν προτείνει το Δεκέμβριο  ισχύει η δεν ισχύει.
Γιατί δεν ενημερώνουν τους εργαζόμενους για το ύψος των οριζοντίων περικοπών.

Ως προς την αλήθεια και την διαφάνεια τους προσκαλούμε και τους  προκαλούμε να κυκλοφορήσουν τα πρακτικά της μεταξύ μας συνεδρίασης της 18/4/2013  σε όλους στους ασφαλισμένους   ώστε να γνωρίζουν ακριβώς  τι ειπώθηκε από τον καθένα και να μην υπάρχει καμία παρερμηνεία από τα γραφόμενα.

Αν δεν το πράξουν αμέσως τότε θα βγούμε με αναλυτική ανακοίνωση γι το τι ειπώθηκε στα πρακτικά προς τους εργαζόμενους τα οποία δεν μπορεί  να αμφισβητήσει κανένας.

Η μόνη διέξοδος που έχουν είναι η παραίτησή τους., γιατί δεν έχουν την ικανότητα να βγάλουν σε πέρας το Ταμείο. Πάνω από όλα βάζουν το κόμμα τους . η πολιτική τους αυτή με την συμμετοχή των συνταξιούχων στο Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ μας έφεραν στην σημερινή τραγική κατάσταση.

Επιτέλους τέλος. Δεν πάει άλλο.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος , Ι. Νικολαίδης, Χ. Τασσόπουλος, Τ. Μαλικούρης, Κ. Αλεξόπουλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα