Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κ. ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ Κ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

 

Συνάδελφοι,
Το προεδρείο με συνέχεια στη συνέπειά του ενήργησε, χωρίς εντυπώσεις, αποστέλλοντας συγκεκριμένες επιστολές – οι οποίες σας γνωστοποιήθηκαν μέσω φαξ – στον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ κ. Ν. Καραμούζη και στην ΟΤΟΕ.


Σας παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση της Δ/ντριας Ανθρ. Δυναμικού κ. Λ. Λαχάνου για τα συγκεκριμένα θέματα, όπου αποδεικνύει περίτρανα το πώς ενεργούμε και δεν ασχολούμαστε με ανέξοδες εντυπώσεις.  Αυτή θα είναι η τακτική και στρατηγική μας.

κύριε Πρόεδρε,
Σε απάντηση προς τη συνημμένη επιστολή σας προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο , σας διαβεβαιώνω εκ μέρους της Διοίκησης της Τράπεζας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απολύσεων, ούτε υφίσταται καμιά διαδικασία εκφοβισμού ή εκβιασμού υπαλλήλων με στόχο τη συμμετοχή τους σε εθελούσια έξοδο. Τυχόν αίτημα αποχώρησης εργαζομένου θα πρέπει να είναι απολύτως οικειοθελές.
Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε πληροφορία διαφορετική από την παραπάνω δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να επαναλάβω ότι πάγια πεποίθηση της Διοίκησης της Τράπεζας είναι η διατήρηση κλίματος εργασιακής ειρήνης και συνεργασίας, προς όφελος των εργαζομένων και του οργανισμού.


Με εκτίμηση
Λίλυ Λαχάνου
Επικεφαλής,
Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού
+30 210 697 5085
lily.lahanou@geniki.gr

www.geniki.gr

Με όλες αυτές τις ενέργειες που έχει κάνει το προεδρείο αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία του. Γιατί πάνω από όλα προέχει η διασφάλιση των εργαζομένων. Αυτό είναι μια απάντηση στα γραφόμενα κάποιων.


Παράλληλα, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τους Εκπροσώπους της ΟΤΟΕ,  κ.κ. Σταύρο Κούκο (Πρόεδρο ΟΤΟΕ), Αχιλλέα Μυλωνόπουλο (Γεν. Γραμματέα ΟΤΟΕ) για την άμεση και ουσιαστική παρέμβασή τους. Εμείς θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι στις αρχές και αξίες του προεδρείου.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος       Ο Γεν. Γραμματέας       Η Αντιπρόεδρος

Χ. Τασσόπουλος         Β. Δεκούλος            Μ. Μπακατσούλα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα