Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΤΑΠΓΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ

 

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΠΓΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ – ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ – ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΤΕ κ. Ν. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ.

Προς
Την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του ΤΑΠΓΤΕ

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2014
Α.Π. 163

Όπως γνωρίζετε, είμαστε εν ενεργεία υπάλληλοι της Γενικής Τράπεζας και ασφαλισμένοι στο ταμείο επί σειρά ετών. Με την παρούσα ζητάμε να δεσμευθεί το Δ.Σ του Ταμείου ότι θα λάβουμε την εφάπαξ παροχή που δικαιούται έκαστος από εμάς κατά το χρόνο που θα αποχωρήσουμε από την υπηρεσία της Τράπεζας. Ή το Ταμείο θα προχωρήσει σε διαδικασία πτώχευσης με τη συνέπεια της εκκαθάρισης; Και στις 20 Μαρτίου που εκδικάζεται οριστικά η υπόθεση, ποιες θα είναι οι προτάσεις σας; Διότι για εμάς είναι πολύ σημαντικό καθώς καταβάλλουμε την εισφορά μας και θέλουμε να ξέρουμε αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να πάρουμε εφάπαξ. Οι εν ενεργεία συνάδελφοι πρέπει να γνωρίζουν. Αναμένουμε την απάντησή σας.

Προς
Την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του ΤΑΠΓΤΕ

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2014
Α.Π. 164

Ζητήσαμε με ανακοίνωσή μας – και επιμένουμε σε αυτό – κατόπιν της προχθεσινής συνάντησής σας με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ κ. Ν. Καραμούζη, να ανακοινώσετε στους εργαζόμενους τι συζητήθηκε, τι προτείνατε και τι σας απάντησε. Εμείς οι εν ενεργεία πρέπει να γνωρίζουμε, διότι καταβάλλουμε τις εισφορές μας

 


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα