Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ

 

Συνάδελφοι,
Οι Εκπρόσωποι των παρατάξεων «Ενωμένοι Εργαζόμενοι» «Ανανεωτική» και «Αναγέννηση» τόσο στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 31η Οκτωβρίου 2013 όσο και στη συνεδρίαση την 11η  Νοεμβρίου 2013, όπου συζητήθηκε το θέμα περί Κώδικα Δεοντολογίας, είχαν αναφέρει ότι με αυτήν την διαδικασία καταργούνται τα Πειθαρχικά και θα βρεθούν οι συνάδελφοι στο έλεος της Διοίκησης και του κάθε στελέχους. Αλλά και μετά συνέχισαν να αναφέρουν συνεχώς το ίδιο θέμα περί κατάργησης των Πειθαρχικών.

Ο τότε Πρόεδρος του συλλόγου και όλα τα μέλη του προεδρείου απάντησαν ότι δεν συνέτρεχε κανένα τέτοιο θέμα.

Μετά το πειθαρχικό συναδέλφου, όπου συμμετείχε ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Βενετσιάνος Δεκούλος, αποδεικνύουμε ακόμα μια φορά ότι έχουμε συνέχεια στη συνέπειά μας, καταρρίπτοντας τα λεγόμενά σας. Γι’ αυτό μην προκαλείτε διότι θα παραθέσουμε αυτούσια τις ομιλίες σας που είναι καταγεγραμμένες στα πρακτικά του Δ.Σ. Τελεία και παύλα.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο πράγματι αντιμετώπισε αντικειμενικά την υπόθεση της συναδέλφου, στο πνεύμα της ισότητας και της απονομής της δικαιοσύνης, που ήταν πάγια αρχή του προεδρείου διατηρώντας το επίπεδο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα. Και όχι χρησιμοποιώντας την πολιτική των Γάλλων, οι οποίοι για άλλους λόγους και σκοπιμότητες δεν απέδιδαν την πραγματική δικαιοσύνη. Και έχουν ευθύνη εκείνοι που το Φεβρουάριο του 2004 με τη στάση τους στο Δ.Σ. του Ταμείου μας έφεραν τους Γάλλους. Και να μην αποποιούνται τις δικές τους ευθύνες, ρίχνοντάς τις σε ένα μόνο συνδικαλιστή. Ο νοών νοείτω.

Συνάδελφοι,
Ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πώς ενεργεί το προεδρείο. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε στην κρίση σας, την οποία εμπιστευόμαστε, για να αντιληφθείτε την πλήρη υπευθυνότητά μας.


Το προεδρείο είναι η δύναμή σας.

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα