Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Α. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

Προς
το μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ
κ. Α. Αβραμίδου

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2014

Ειλικρινά, μας κινεί την περιέργεια και μας γεμίζει ερωτηματικά γιατί αναφέρεσαι στην πρώτη σου επιστολή ότι προτίθεσαι να συμμετάσχεις στη σύσκεψη στα γραφεία της ΟΤΟΕ, την Πέμπτη 27 Μαρτίου,  επειδή θεωρείς σημαντικό το ζήτημα του ΤΑΠΓΤΕ για τους εργαζόμενους .
Και σε ρωτάμε: γιατί δεν έστειλες μέχρι τώρα μια επιστολή στο Δ.Σ. του Ταμείου για να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους τι συζήτησαν κατά τη συνάντηση με τον κ. Καραμούζη, τι πρότειναν και τι τους απάντησε; Γιατί εκεί είναι η ουσία. Δεν σε ενδιαφέρει; Αν όχι,  γιατί;  Ή έχεις ενημερωθεί από το Δ.Σ.; Αυτό να το ξεκαθαρίσεις. Αν όχι, γιατί δεν καταγγέλλεις αυτήν την αδιαφορία από το Δ.Σ. του Ταμείου προς όλους τους εργαζόμενους; Θέλουμε απάντηση. 
Στη δεύτερη επιστολή που έστειλες στο προεδρείο αιτείσαι την κάλυψη των εξόδων για να συμμετέχεις στην κοινή συνεδρίαση της ΟΤΟΕ που αφορά το ασφαλιστικό των εργαζομένων που όπως γράφεις είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα. Και σε ρωτάμε πάλι, αφού είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα, γιατί δεν έστειλες επιστολή στο Ταμείο να μάθεις τι έγινε στη συνάντηση με τον κ. Καραμούζη για το θέμα του ΤΑΠΓΤΕ; Αυτό δεν σε ενδιαφέρει; Δεν ρωτάς; Σήμερα εκδικαζόταν η προσφυγή που είχε καταθέσει το Ταμείο. το ήξερες ή όχι; Δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις τι έγινε; Αλλά άκρα του τάφου σιωπή. Γιατί εδώ δεν δείχνεις το ενδιαφέρον σου;
Όπως αναφέρεις και στην επιστολή που απέστειλες στην κ. Λαχάνου, η διοίκηση πρέπει να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ΤΑΠΓΤΕ καθώς και να γίνει χρηματική καταβολή για την οικονομική βλάβη που υπέστη το Ταμείο. Εφόσον έστειλες επιστολή στη Διοίκηση αναφερόμενη για τις υποχρεώσεις της, δεν είχες το ενδιαφέρον για το τι συζητήθηκε στη συνάντηση; Τι πρότεινε το Ταμείο και τι τους απάντησε ο κ. Καραμούζης; Δεν σε ενδιέφερε η πρώτη προσφυγή του Ταμείου; δεν σε ενδιέφερε η δεύτερη προσφυγή για να προσλάβουν τον άλλο δικηγόρο ή να επαναπροσλάβουν την υπάλληλο; Ή τα μέλη του Δ.Σ. να παίρνουν οδοιπορικά;
Για να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι τις ενέργειες τις δικές σου και της παράταξής σου.
Αλλά το πρόβλημά σας είναι το προεδρείο. Το προεδρείο είναι εδώ ενωμένο και δυνατό και όλες οι ενέργειες και πράξεις του είναι στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των συμφερόντων και της διεκδίκησης δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων και το αποδεικνύει καθημερινά.

 

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα