Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ κ. Β. ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

 

Προς
Την Γραμματέα Ασφαλιστικού της ΟΤΟΕ
κ. Β. Βογιατζόπουλου

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2014

αγαπητή συναδέλφισσα,
πραγματικά σεβόμαστε και εκτιμούμε όλη την συνδικαλιστική δράση και τους αγώνες που έχεις δώσει και δίνεις ακόμα, όμως δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε στην σημερινή συνεδρίαση και να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τους συγκεκριμένους συνταξιούχους που διοικούν το ΤΑΠΓΤΕ ούτε και με άτομο του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ όπου δεν είναι εγγεγραμμένος στο Ταμείο. Τους έχουμε ζητήσει επανειλημμένως να μας ενημερώσουν για τις ενέργειές τους όσο αφορά το Ταμείο και δεν έχουμε πάρει ουδεμία απάντηση.
Έχουν ήδη πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ κ. Ν. Καραμούζη και δεν ενημέρωσαν ούτε εμάς ούτε τους εν ενεργεία για το τι προτάθηκε, τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε. Απέστειλαν στην ΟΤΟΕ και στην ΟΣΤΟΕ επιστολή και ακόμη μία φορά δεν ενημέρωσαν. Απαξίωσαν και εμάς και τους εν ενεργεία συναδέλφους.
Επειδή εμείς έχουμε θέσεις, απόψεις και προτάσεις, τους ζητήσαμε να δεσμευτούν για το αν κάποια στιγμή πάρουμε εφάπαξ και για ακόμη μια φορά δεν απάντησαν.
Γιατί; γιατί το Ταμείο δεν έχει ζωή και δεν νοείται να καταβάλλουν οι εν ενεργεία την εισφορά τους, όταν οι εισφορές της εργοδοσίας είναι 30.000 ευρώ και οι εισφορές των εργαζομένων είναι 22.000 ευρώ.
Σας επισυνάπτουμε όλες τις επιστολές και ανακοινώσεις που έχουμε αποστείλει στο Ταμείο και είμαστε στη διάθεσή σας, όλο το προεδρείο, να έχουμε μια συνάντηση μαζί σας ώστε έχουμε μια ελεύθερη συζήτηση και να ενημερωθείτε πλήρως όσον αφορά το θέμα του ΤΑΠΓΤΕ.
Ζητάμε να παραδώσουν σε εσάς όλες τις προσφυγές και τις αποφάσεις των δικαστηρίων που έχουν γίνει για το Ταμείο.

 

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα