Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. Λ. ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Συνάδελφοι,
Το προεδρείο ενεργεί άμεσα όταν διαπιστώνει ότι δεν τηρούνται όσα απορρέουν από τις  συμβάσεις και κατοχυρώνουν τα εργασιακά δικαιώματα.
Ως εκ τούτου επειδή σας είχε αποσταλεί e-mail όπου ενημέρωνε για την αλλαγή του ωραρίου των συνεργείων καθαρισμού, όπου δεν ήταν σύμφωνο με την ΣΣΕ, κάναμε τη σχετική παρέμβαση ώστε να ανακληθεί.
Σας παραθέτουμε την απάντηση της Δ/ντριας Ανθρ. Δυναμικού κ. Λ. Λαχάνου, εκ μέρους του C.O.O. κ. Ε. Κάββαλου.
Για μία ακόμη φορά το προεδρείο αποδεικνύει ότι είναι το προεδρείο των ενεργειών και των έργων. Εμπιστευόμαστε τη γνώση και την κρίση σας σε όλα τα ζητήματα.

Το προεδρείο του Συγτε
Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

Κύριε Πρόεδρε,
Σε απάντηση του αιτήματός σας προς τον κο Ε. Κάββαλο, θα ήθελα να διευκρινίσω και επιβεβαιώσω εκ μέρους του ότι συνεχίζει να ισχύει η παλαιότερη απόφαση της Τράπεζας, που προέβλεπε ότι ο καθαρισμός, σε όλα τα καταστήματα του Δικτύου, θα ξεκινά καθημερινά το αργότερο μέχρι τις 2:00μμ.
Ευχαριστώ

Λίλυ Λαχάνου
Επικεφαλής,
Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού 
   +30 210 697 5085
lily.lahanou@geniki.gr

www.geniki.gr

 

Προς
Δ/νση C.O.O.
Υπ’ όψιν κ. Ε. Κάββαλου

Αθήνα, 10 Απριλίου 2014
Α.Π. 183

κύριε Κάββαλε,
Επανερχόμαστε και επιμένουμε στο αίτημά μας να ανακληθεί το e-mail όπου αναφέρεται στην αλλαγή ωραρίου των υπευθύνων καθαρισμού των καταστημάτων, όπου ορίστηκε από 15:00μμ έως 17:00μμ, διότι είναι κατάφορη παραβίαση του ωραρίου που απορρέει από την Κλαδική Σύμβαση Εργασίας και σε αυτό δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.

Επειδή πιστεύουμε ότι αυτά τα θέματα πρέπει να λύνονται με δημοκρατικό διάλογο, ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση. Σε αντίθετη περίπτωση σας ενημερώνουμε ξεκάθαρα ότι στην αυριανή συνάντηση του προεδρείου της ΟΤΟΕ με τον Δ/ντα Σϋμβουλο της ΓΤΕ κ. Ν. Καραμούζη, όπου είναι Μέλος ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Δ. Καλόγηρος, θα τεθεί ως θέμα.
Αναμένουμε την απάντησή σας.  

                      Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

          Χ. Τασσόπουλος                   Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα