Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. Λ. ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Συνάδελφοι,
Σας επισυνάπτουμε την επιστολή που αφορά το σοβαρό θέμα που προέκυψε στη Δ/νση Πληροφορικής για το οποίο μας ενημέρωσαν κάποιοι συνάδελφοι και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Το προεδρείο ενήργησε άμεσα για το συγκεκριμένο θέμα και η επιστολή της κ. Λαχάνου, εκ μέρους του κ. Κάββαλου, απαντάει σχετικά.
Εμείς είμαστε εδώ και αποδεικνύουμε το πώς ενεργούμε χωρίς δημαγωγίες, χωρίς συκοφαντίες αλλά με έργα και μόνο. Και στο οτιδήποτε μπορεί να απεργάζονται που αποβαίνει εις βάρος των εργαζομένων εμείς θα είμαστε αντίθετοι, όρθιοι και απέναντί τους.

Το προεδρείο του Συγτε
Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

Κύριε Πρόεδρε,
Εκ μέρους του κου Κάββαλου, σας ενημερώνω ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο ή ειλημμένη απόφαση για το θέμα που αναφέρετε στη συνημμένη επιστολή σας.
Υπενθυμίζω επίσης, ότι η Τράπεζα ενεργεί πάντοτε με γνώμονα την εργατική νομοθεσία και τις συλλογικές συμβάσεις, και ως εκ τούτου, δεν υφίσταται κανένας λόγος αναστάτωσης.


Με εκτίμηση
Λίλυ Λαχάνου
Επικεφαλής,
Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού 
   +30 210 697 5085
lily.lahanou@geniki.gr

www.geniki.gr

 

Προς
Δ/νση C.O.O.
Υπ’ όψιν κ. Ε. Κάββαλου

Αθήνα, 10 Απριλίου 2014
Α.Π. 184

κύριε Κάββαλε,
Πληροφορηθήκαμε χθες ότι επικεφαλής δημιούργησε ουσιαστικά προβλήματα σε υπαλλήλους συγκεκριμένου τομέα λέγοντάς τους ότι κάποιοι από αυτούς οικειοθελώς θα πρέπει να πάνε στην ΙΒΜ.
Τέτοια φαινόμενα δεν θα τα επιτρέψουμε γιατί μια τέτοια αυθαίρετη πρωτοβουλία χωρίς να έχει ενημερωθεί ο σύλλογος εκ του νόμου, δεν θα πραγματοποιηθεί και η θέση του συλλόγου είναι αντίθετη πέρα για πέρα γιατί ο ρόλος, η υποχρέωση και το καθήκον του συλλόγου είναι να στηρίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζομένων. Και αυτό θα γίνει. Τέτοιες ενέργειες δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή πορεία και προοπτική ανάπτυξης της Τράπεζας ως ανεξάρτητη και αυτοτελής.
Το προεδρείο στηρίζει την όποια θετική ενέργεια γίνεται προς όφελος των εργαζομένων και της Τράπεζας όμως αυθαίρετες ενέργειες και πράξεις θα τις καταδικάζει, θα τις καταγγέλλει και θα προσφεύγει σε πάσα νόμιμη αρχή για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.   
Επισημαίνουμε χωρίς να υπάρξει παρερμηνεία ότι στην αυριανή συνάντηση με τον κ. Καραμούζη ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου και Μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ θα το θέσει ως θέμα.

              Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

       Χ. Τασσόπουλος                    Β. Δεκούλος

Κοιν: Δ/ντρια Ανθρ. Δυναμικού κ. Λ. Λαχάνου 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα