Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ κ. Ι.  ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

Προς τον
κ. ΙΩΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ
Υπουργό ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Αθήνα, 30 Απριλίου 2014
Α.Π. 189

Κύριε Υπουργέ,
Απευθυνόμεθα σε σας  για σοβαρά  ζητήματα, που λιμνάζουν με την υπόθεση των καμένων αποδείξεων  (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ – αρχεία κλπ.).
Αυτά όμως δεν μπορούν να βρεθούν αν δεν υπάρχουν αντίγραφα.  Στη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση θα πρέπει να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν όλοι οι συνάδελφοί μας σύμφωνα με τις καταστάσεις που απέστειλαν  εκπρόσωποι του ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ της επαρχίας.
Ως προς την Αθήνα, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, το εκκαθαριστικό που εδόθη σε όλους τους υπαλλήλους  της Αθήνας και με μία υπεύθυνη δήλωση του ασφαλισμένου,  που θα αναφέρει ακριβώς το ίδιο ποσό, όπως και του εκκαθαριστικού.
Ως προς το θέμα των ορθοδοντικών εργασιών , που είχαν πάρει έγκριση από το Ταμείο Υγείας, προ της εντάξεως στον ΕΟΠΥΥ, όπου θα εγκρίνει τις εργασίες και να προχωρήσει η καταβολή της αποζημίωσης  (με τα ίδια ποσά που είχαν πάρει έγκριση προ ένταξης στον ΕΟΠΥΥ).
Κατά τον ίδιο τρόπο να προχωρήσει η διαδικασία για τις περιπτώσεις των ινσουλινοεξαρτημένων και για τις μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξίες κλπ).
Ως εκ τούτου ζητάμε να έχουμε μία άμεση συνάντηση μαζί σας ή να μας απαντήσετε άμεσα επί των ανωτέρων ζητημάτων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                Β. Δεκούλος

Υ.Γ. : Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η καταχώρηση των στοιχείων των ασφαλισμένων (λογ/σμός ΙΒΑΝ) .

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα