Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε το νέο Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ που διορίστηκε από το Ειρηνοδικείο όπου η πρώτη απόφαση – ενέργειά του ήταν να παραβιάσει την απόφαση του δικαστηρίου.

Παρατυπούν και παρανομούν και τους καλούμε να ανακαλέσουν εντός τριών ημερών αυτές τις αποφάσεις. Η αντοχή της ανοχής τελείωσε. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη και ο καθένας ας πάρει την ευθύνη του.

συνάδελφοι,

1. Η απόφαση του Δικαστηρίου βγήκε στις 16 Απριλίου, τα μέλη του  Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ συνεδρίασαν για να συγκροτηθούν σε σώμα μετά από 13 μέρες. Δεν σας κινεί την περιέργεια;

2. Ενώ η απόφαση λέει εντός τριών μηνών να γίνει η προκήρυξη για εκλογές, δεν το αποφάσισαν. Και ξέρετε γιατί; Για να μπορέσουν να δώσουν εφάπαξ σε κάποιους.
Και ρωτάμε:  Μήπως αυτοί οι κάποιοι είναι και μέλη του προεδρείου και έκαναν αγωγή κατά του Ταμείου και την έχασαν;

3. Πήραν απόφαση να προσλάβουν, κατά παράνομο τρόπο την υπάλληλο. Και ρωτάμε: μήπως ο μισθός της είναι 1500 ευρώ και για πόσο διάστημα; Και ποιες οι υπαλληλικές τις αρμοδιότητες; Κάποια στιγμή συγκεκριμένοι είπαν ότι πρέπει να βάζει τα πρωτόκολλα των αποχωρησάντων από την Τράπεζα λόγω της εθελουσίας εξόδου. Τώρα τι υπάρχει;

4. Προσέλαβαν νέο μηχανογράφο. Αληθεύει ότι ο μισθός του θα είναι 2.500 ευρώ για ένα έτος και επί πλέον 2 μισθούς; Και μήπως ο συγκεκριμένος έχει προτείνει να βάλουν και πρόγραμμα με πολλές χιλιάδες ευρώ; Εμείς απλώς ρωτάμε.

5. Ανανέωσαν και τη σύμβαση του  λογιστή. Για πόσο χρονικό διάστημα;

Συνάδελφοι,

τους έχουμε ζητήσει να μας δώσουν τα πρακτικά για να δούμε και εμείς αλλά και εσείς τις αποφάσεις. Αν ενήργησαν δηλαδή σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δικαστηρίου ή μόνοι τους. Και εδώ δεν τίθεται θέμα ηθικό αλλά ουσιαστικό.

Τους ζητήσαμε να μας απαντήσουν σε αρκετά ερωτήματα που αφορούν όλους εσάς τους εν εν ενεργεία, που το μόνο που κάνετε είναι να δίνετε την εισφορά σας χωρίς καμία  προοπτική να πάρετε ένα ευρώ εφάπαξ.

Τους επισημαίνουμε και τους προειδοποιούμε για τελευταία φορά:

Να ανακαλέσουν την απόφαση για τις προσλήψεις, διότι παρανομούν. Σε αντίθετη περίπτωση το λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη. Και όχι μόνο να ανακαλέσουν την απόφαση για τις προσλήψεις αλλά να μας παραδώσουν και τα πρακτικά και να μας απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα που τους έχουμε θέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σε αντίθετη περίπτωση το λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη και το ΕΝΝΟΟΥΜΕ.

Ρωτάμε τον Νομικό Σύμβουλο, που τυγχάνει να είναι και μέλος του Ταμείου, ποια είναι η θέση του για τα συγκεκριμένα θέματα.
Από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη του.

Συνάδελφοι,

ήρθε η ώρα να πάρετε στα χέρια σας την τύχη του ΤΑΠΓΤΕ. Δεν έχει ζωή το Ταμείο. 

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις.

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα