Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΠΓΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ  – ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ 7.000 ΑΠΟ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Το προεδρείο του Συγτε
Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

Προς
τα Μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου

Αθήνα, 22 Μαϊου 2014

κύριοι του Δ.Σ.

Θέλουμε να μας ενημερώσετε ως προς τη μη καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών στον θυρωρό, επειδή υπάρχει σοβαρό και ουσιαστικό πρόβλημα αφορμής γενομένης από το επιβληθέν πρόστιμο του ΙΚΑ προς όλους τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας, στην οποία στεγάζονται τα γραφεία μας.  Και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να πληρώσουμε μέχρι 7.000 ευρώ πρόστιμο από τις εισφορές των εργαζομένων.
Και ρωτάμε, γιατί ο σύλλογος να πληρώσει την αδιαφορία όλων όσων είχαν τη διαχείριση εκείνη την εποχή, από τη στιγμή που έως το 2007 όπου ο σύλλογος είχε τη διαχείριση δεν υπήρχε καμία εκκρεμότητα; Από το 2008 και μετά που αναλάβατε εσείς και οι άλλοι ιδιοκτήτες και ειδικά εσείς δεν ελέγξατε ποτέ το τι έκανε ο θυρωρός. Και ούτε του ζητούσατε αποδείξεις για το αν καταθέτει τις ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ. Ειδικά εσείς έπρεπε να τα ελέγχετε γιατί διαχειρίζεστε ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων.

Ζητάμε να μας ενημερώσετε, ποιο χρονικό διάστημα είχατε τη διαχείριση της πολυκατοικίας, ποιος ήταν έφορος τότε (καταστατική του υποχρέωση) και αν υπάρχει κάποια απόφαση που να είχε ανατεθεί η διαχείριση σε υπάλληλο του Ταμείου επί πληρωμή ή είχε δοθεί μόνο εντολή από τον έφορο;

Το συγκεκριμένο θέμα δεν θα το αφήσουμε έτσι. Περιμένουμε απάντησή σας ειδάλλως να γνωρίζετε ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να πληρώσουμε εμείς την ολιγωρία και την αδιαφορία κάποιων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Χ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ                   Β. ΔΕΚΟΥΛΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα