Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά των συναδέλφων τα οποία συμμετέχουν φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Συνάδελφοι,
Ευχόμαστε και στους γονείς των οποίων τα παιδιά θα δώσουν αυτόν τον αγώνα, καλό κουράγιο, να είναι κοντά τους και να τα εμψυχώνουν με όλη την δύναμη της καρδιάς τους.
Εμείς, τα μέλη του προεδρείου είμαστε δίπλα τόσο στα παιδιά όσο και σε εσάς τους γονείς δίνοντάς σας δύναμη,  κουράγιο και ελπίδα για  να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αυτή μάχη.
Τούτη τη στιγμή θα πρέπει να αφήσουμε  στην άκρη τα προβλήματα που μας απασχολούν όλους, αλλά και  τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε  και να σταθούμε πλάι στα παιδιά στον αγώνα για το μέλλον τους.
Άλλωστε, το  όνειρο και το  όραμα  κάθε γονέα  για το παιδί του είναι η επιτυχία  σε όλους τους τομείς της ζωής του.
Καμία Κυβέρνηση και κανένας Υπουργός των εκάστοτε Κυβερνήσεων, αλλά και ούτε και οι υπουργοί που τοποθετούνταν κάθε φορά στο Υπουργείο, δεν δικαιούνται να μεταβάλλουν την  πολιτική στον τομέα  της παιδείας και να πειραματίζονται εις βάρος των παιδιών σας. Επιτέλους ας σταματήσουν αυτή τους την πολιτική και ας  καταλάβουν ότι οι νέοι είναι η μεγαλύτερη επένδυση, αλλά και κληρονομιά της Ελλάδας μας. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν ούτε οράματα, ούτε σχέδια και με την ερασιτεχνική πολιτική τους δημιουργούν σοβαρά προβλήματα σε όλους τους μαθητές που προσδοκούν να πιάσουν τόπο οι κόποι τους, αλλά και στους γονείς που ονειρεύονται ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά τους.
Το προεδρείο εύχεται εκ βάθους καρδίας καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά για να ανοίξει ο δρόμος του μέλλοντος για τη ζωή τους.
Θέλουμε να μεταφέρετε τις ευχές μας για καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στα παιδιά σας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουν με την στήριξη όλων μας. Καλή δύναμη σε όλους!
                   
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Το προεδρείο του Συγτε
Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα