Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠΓΤΕ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πρότασή μας είναι, μετά τις εκλογές, το Δ.Σ. του Ταμείου που θα συγκροτηθεί, η μόνη πράξη που θα πρέπει να κάνουν τα μέλη του Δ.Σ. είναι να δώσουν από 5.000 ευρώ σε όλους όσους δεν έχουν πάρει προκαταβολή εφάπαξ. Γιατί το δικαιούνται. Διότι συνεισφέρουν συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια χωρίς καμία ελπίδα.

Συνάδελφοι εν ενεργεία, ας μας απαντήσουν σε αυτό το αίτημα – πρότασή μας- που αφορά εσάς, γιατί θα συνεχίσετε να πληρώνετε για να παίρνουν αυτοί που είναι στη σειρά και έχουν πάρει ήδη 2 και 3 φορές προκαταβολή, χωρίς να έχουμε απολύτως τίποτα με αυτούς.

Συνάδελφε εν ενεργεία, πρέπει και εσύ να πάρεις έστω το ελάχιστο.

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Πράγματι ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Ν. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ στο μόνο που δεσμεύτηκε ήταν να πληρώσει την αναλογιστική μελέτη. Και μπράβο του. Μπορείτε να μας πείτε, επειδή αναφέρεστε σε ανακοίνωσή σας ότι η Διοίκηση φανερώνει την προσπάθειά της για εξεύρεση λύσης με σκοπό τη βιωσιμότητα του Ταμείου. Αυτό δεν το καταλαβαίνουμε και δεν μας έχετε απαντήσει ακόμη γι αυτά που διαχέονται και δεν ξέρουμε από ποιους ότι δεσμεύτηκε ο κ. Καραμούζης για να εγγράψει τα 500 άτομα; (η απάντηση της κ. Λαχάνου είναι γνωστή). Δεσμεύτηκε ότι θα δώσει χρήματα στο Ταμείο; Αυτές τις απαντήσεις θέλουμε. επιτέλους πείτε την αλήθεια στους εργαζόμενους. Και σε αυτούς που είναι στην αναμονή και στους ενεργεία. Πείτε την αλήθεια. Η μόνη καλή πράξη που μπορείτε να κάνετε. Και να μας πείτε ποιο είναι το έργο σας από τότε που διοικείτε το Ταμείο.

         Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

    Χ. Τασσόπουλος                   Β. Δεκούλος

 

    

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα