Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ

 

 

 

 

Θα πρέπει η Ανανεωτική να καταλάβει ότι τα γραφεία του Συλλόγου είναι για τους εν ενεργεία και δεν μπορούν να έχουν στην κατοχή τους κλειδιά οι συνταξιούχοι και να ανοίγουν τα γραφεία της παράταξής τους χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνα ή οτιδήποτε άλλο που είναι εισφορές των εν ενεργεία. Μπορούν να πάνε στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας ή στο Σύλλογο Συνταξιούχων.
Στο Σύλλογο των εργαζομένων να ασκείται πολιτική των συνταξιούχων δεν θα το επιτρέψουμε.
Το εξώδικό τους είναι απαράδεκτο και γράφονται αναλήθειες. διότι γράφουν από τη μία ότι δεν έχουν κλειδιά  και από την άλλη η κ. Α. Αβραμίδου – Εκπρόσωπος της Ανανεωτικής με επιστολή της στις 17 Φεβρουαρίου και με δεύτερη επιστολή της στις 15 Ιουλίου, γράφει ότι τα έχει παραδώσει τα κλειδιά σε συνταξιούχους. Και θα κοινοποιήσουμε την επιστολή της  κ. Αβραμίδου.
Ήταν υποχρεωμένοι και ο Δ. Γιουρούκος  και ο Α. Αδαμόπουλος να παραδώσουν τα κλειδιά στο Σύλλογο. Κάτι το οποίο δεν έπραξαν και αυτό είναι παράνομο.
Ο κ. Δ. Καλόγηρος, με επιστολή του που καταγράφηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης στις 17 Φεβρουαρίου, παρέδωσε κλειδιά και κωδικό.    Όπως επίσης τα παρέδωσαν και οι παραιτηθέντες Γ. Νικολαϊδης, Αν. Μαλικούρης. Κ. Αλεξόπουλος. Και ούτε κατέχουν κλειδιά ούτε τα χρησιμοποιούν. Οι επιστολές θα κοινοποιηθούν. Οι συκοφαντίες τέρμα.
Ο Σύλλογος βιλαέτι της Ανανεωτικής που θέλει να συνδικαλίζεται μέσω συνταξιούχων δεν θα επιτρέψουμε να γίνει.
Όσο για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων το προεδρείο έχει αποδείξει κατά πόσο ασχολείται και επιλύει τα προβλήματα συνεχώς, κοινοποιώντας ανακοινώσεις σε όλους τους εργαζόμενους. Εσείς, έχετε έστω και μία πρόταση για επίλυση προβλημάτων;         
Εδώ είναι Σύλλογος δεν είναι γραφεία της υπερκείμενης παράταξης του ΠΑΜΕ. Εμείς ετσιθελικές συμπεριφορές δεν ανεχόμαστε και ούτε θα τις επιτρέψουμε. Γιατί η πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι ο λόγος και ο αντίλογος, η θέση και η αντίθεση.
Και για να γνωρίζουν όλοι, θιασώτες του σταλινισμού και του υπαρκτού σοσιαλισμού ούτε ήμασταν ούτε θα υπάρξουμε ποτέ. Και επειδή αναφέρεστε ότι υπάρχει φίμωση, να το αποδείξετε, συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα. Όχι λόγια του αέρα. Αν εννοείτε «φίμωση» ότι δεν μπορούν να έρχονται συνταξιούχοι να ανοίγουν το γραφείο σας, εμείς τι να πούμε…!!
 Ο κ. Πηλός και ο κ. Φωκάς ως Αντιπρόεδρος και Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων αντίστοιχα, γιατί δεν πάνε στο Σύλλογο τους; Και αν είναι μέλη ο κ. Δ. Γιουρούκος και ο Α. Αδαμόπουλος γιατί δεν πάνε στο Σύλλογο Συνταξιούχων ή στο ΤΑΠΓΤΕ;
Υπάρχει απόφαση της 4ης Οκτωβρίου 2013 όπου είναι σαφέστατη, έχει μοιραστεί παντού και τηρείται μόνο από τα πρώην μέλη του προεδρείου ενώ εσείς την παραβιάζετε. Και σύντομα θα υπάρξει και άλλη απάντηση πιο αναλυτική.
Σας παραθέτουμε το εξώδικο που αποστείλαμε για το συγκεκριμένο θέμα και εσείς οι εν ενεργεία που δίνετε την εισφορά σας, θα κρίνετε. Εδώ είναι Σύλλογος των Εργαζομένων. Δεν είναι ούτε γραφεία του Συλλόγου των Συνταξιούχων ούτε του ΤΑΠΓΤΕ, ούτε του υπερκείμενου συνδικαλιστικού σας οργάνου, του ΠΑΜΕ.

 

   Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                   Β. Δεκούλος


ΕΝΩΠΙΟΝ  ΠΑΝΤΟΣ  ΑΡΜΟΔΙΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  –  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», το οποίο εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Σολωμού αρ. 20 και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ

1) Τον Δημήτριο Γιουρούκο, κάτοικο Βριλησσίων Αττικής, οδός Νέστου αρ. 1,
2) Τον Ανδρέα Αδαμόπουλο, κάτοικο Αθηνών, οδός Μάρκου Μπότσαρη αρ. 22,
3) Τον Μιλτιάδη Πηλό, κάτοικο Πετρούπολης Αττικής, οδός Θράκης αρ. 132 και
4) Τον Αντώνιο Φωκά, κάτοικο Αθηνών, οδός Ρούσου αρ. 11.

Μετά την απόφαση του Δ.Σ. στις 4 Οκτωβρίου για το θέμα των συνταξιούχων, όπου εμμένουμε σε αυτήν, έχουμε διαπιστώσει, ότι εισέρχεσθε επανειλημμένα στα γραφεία που διατηρούμε στο κτίριο της οδού Σολωμού αρ. 20 στην Αθήνα, όπου στεγάζεται και η έδρα μας. Στα γραφεία αυτά εισέρχεσθε κάνοντας χρήση κλειδιών που παρανόμως βρίσκονται στην κατοχή σας. Αναφέροντας δε «γραφεία» νοούμε όχι μόνο το κτίριο όπου στεγάζεται η έδρα μας, αλλά και συγκεκριμένους εσωτερικούς χώρους (γραφεία) αυτής και ειδικότερα χώρους που εξυπηρετούν τη δραστηριότητά μας (όπως για παράδειγμα γραφεία όπου στεγάζονται οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του Συλλόγου). Γνωρίζετε όμως πολύ καλά, ότι η πρόσβαση σε αυτούς τους χώρους επιτρέπεται μόνο σε μέλη του Συλλόγου μας και απαγορεύεται σε μη μέλη, όπως εσείς. Εκτός εάν υπάρχει μέλος του Δ.Σ. στα γραφεία της κάθε παράταξης όπου εκεί μπορείτε να κάθεστε όσο είναι παρόν το μέλος, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της 4ης Οκτωβρίου 2013.

Επειδή προκειμένου να εισέρχεσθε στους ανωτέρω χώρους, προβαίνετε σε χρήση κλειδιών, τα οποία παράνομα διατηρείτε στην κατοχή σας. Έχουμε δε προβεί σε επανειλημμένες οχλήσεις προς εσάς, προκειμένου να μας τα παραδώσετε, εσείς όμως κωφεύετε.

Επειδή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχουν συντελεστεί ή θα συντελεστούν ζημίες ή παράνομες ενέργειες στους ανωτέρω χώρους, θα θεωρηθείτε υπεύθυνοι για την πρόκληση αυτών.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για τις από μέρους σας παράνομες ενέργειες.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ στο μέλλον να μην εισέρχεσθε στους ανωτέρω χώρους, να απέχετε από παρόμοιες ενέργειες και να μας παραδώσετε άμεσα τα κλειδιά τ

ων γραφείων του Συλλόγου μας που διατηρείτε στην κατοχή σας, άλλως επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμη ενέργεια για την ικανοποίηση των νομίμων δικαιωμάτων μας.

 
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς αυτούς, οι οποίοι ανωτέρω αναγράφονται, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο της παρούσας στην έκθεση επιδόσεώς του,

προς γνώση τους και για τις έννομες συνέπειες.

Γίνεται μνεία ότι επικολλήθηκε Τ.Π.Δ.Α. 1,15 ευρώ.

Αθήνα, 3/7/2014
Για το Εξωδίκως Δηλόν Σωματείο
 

      Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας

 Χ. Τασσόπουλος                   Β. Δεκούλος
 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα