Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ κ. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

 

 

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΗΝ κ. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Συνάδελφοι
θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την κ. Αβραμίδου, η οποία εκπροσωπεί την Ανανεωτική στο Δ.Σ. του Συλλόγου, ότι απείχε της ψηφοφορίας, ώστε να καλυφθούν τα δέκα ευρώ για κάθε υπάλληλο για την έκδοση της κάρτας μέλους του πολυιατρείου. Η δικαιολογία που προέβαλε ήταν ότι αυτό εξυπηρετεί μόνο τους συναδέλφους που μένουν Αθήνα και ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων που πληρώνουν εισφορές και δεν έχει σχέση με την επαρχία. Και ρωτάμε, τι σχέση έχουν οι εισφορές οι δικές μας και της εργοδοσίας; Αλλά Βέβαια ειναι μια ενέργεια που δεν σας αρέσει και η οποία έχει επεκταθεί και θα λειτουργησει και στη Θεσ/κη. Και ειναι προς όφελος όλων των εργαζομένων.

1. Ζήτησε η κ. Αβραμίδου να εξετάσουμε το ενδεχόμενο της ένταξής μας στο πολυιατρείο της ΑΤΕ. Το πολυιατρείο της ΑΤΕ ήταν Ταμείο Υγείας που εξυπηρετούσε τους υπαλλήλους της ΑΤΕ και λειτουργούσε με εισφορές εργοδοτών – εργαζομένων. Που σημαίνει ότι δεν μπορούσε κανένας άλλος να είναι μέλος αυτού του Ταμείου. Όπως ήταν το πρώην ΤΑΠΓΤΓΑΕ νυν ΤΑΥΤΕΚΩ για τις 15 Τράπεζες, όπως είναι και το Ταμείο Υγείας της Εθνικής. Άρα σαφέστατα και κατηγορηματικά –  και να θέλαμε – δεν μπορούσαμε να ενταχθούμε.

Και συνεχίζουμε για να αποδείξουμε ότι τα λεγόμενά της είναι πυροτεχνήματα και εξαφανίζονται.
Όταν εξαγοράστηκε η Αγροτική Τράπεζα από τον Όμιλο Πειραιώς, ολοι οι υπάλληλοί της εντάχθηκαν με τους όρους που υπήρχαν και υπάρχουν στο ΤΑΥΤΕΚΩ. Άρα επί δύο χρόνια δεν υφίσταται Ταμείο Υγείας ΑΤΕ και πολυιατρείο, δεν λειτουργεί. Δεν λειτουργεί. Άρα τι μας αναφέρει; Μόνο για να αναφέρει; Μόνο για να δημιουργήσει πρόβλημα, εκεί που δεν υπάρχει; Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το λέει απλά για να το πει ή δεν το γνωρίζει. Όποιο από τα δύο και να ισχύει, μπορείτε να την εμπιστευτείτε συνάδελφοι; Και η κ. Αβραμίδου συνάδελφοι θα έρθει να ζητήσει την ψήφο σας.

2. Ως προς το θέμα της κάλυψης των εξήντα ευρώ για οδοιπορικά των συναδέλφων που εργάζονται στα Σπάτα για το μήνα Ιούλιο, αναφέρθηκε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει τα 60 ευρώ επικαλούμενη ότι αυτά που θα πάρουν οι συνάδελφοι δεν είναι απολύτως τίποτα και ότι από την Επιχειρησιακή Σύμβαση ήδη έχουν χάσει πολλά. Συνειρμός τέλειος! Και καταψήφισε και τα 60 ευρώ.
Πρώτα δεν το ψήφισε η κ. Αβραμίδου και μετά από λίγο που πήρε πάλι το λόγο, άλλαξε την απόφασή της και το ψήφισε! Και αλήθεια ρωτάμε, που οφείλεται αυτή η αλλαγή; Μην μας προκαλείτε κ. Αβραμίδου, γιατί θα το αποκαλύψουμε και αυτό. Και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

Ρωταμε ακόμη, κάποιοι συνταξιούχοι που ανήκουν στην παράταξή σας και άλλοι συνδικαλιστές άλλων χώρων με τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις, μήπως έθεσαν θέμα σε υπερκείμενο όργανο να αυξηθούν τα 60 ευρώ που παίρνετε ως οδοιπορικά, για να συμμετέχετε στις συνεδριάσεις του Συλλόγου, ναι ή οχι; Απαιτούμε απάντηση. Εμείς γνωρίζουμε. Αν δεν υπάρξει απάντηση, θα προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες αποκαλύψεις.

Άκουσον άκουσον συνάδελφοι! Ενώ παίρνει τα 60 ευρώ ως οδοιπορικά για την μετάβασή της από την Κατερίνη στην Αθήνα για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Συλλόγου, κατά την έγκριση των εξόδων δεν ψηφίζει τα έξοδα όπου συμπεριλαμβάνονται και τα προαναφερόμενα 60 ευρώ. Αυτό πώς θα το χαρακτηρίζατε; Εμείς της δώσαμε ότι της είχε εγκρίνει και το ΤΑΠΓΤΕ (περίπου 57 ευρώ).

Συνεχίζοντας στα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ. μας χαρακτηρίζει  ανάλγητους διότι δίνουμε 300 ευρώ στους παίκτες της ομάδος ποδοσφαίρου.
1. Ο Σύλλογος φέτος δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΟΤΟΕ. Συμμετείχε μόνο στο πρωτάθλημα μπάσκετ της ΟΤΟΕ. Ούτε στα πρωταθλήματα που διοργάνωσε το ΕΚΑ, για να περιοριστούν τα έξοδα.
2. Αναφέρει ότι δίνουμε 300 ευρώ στον κάθε παίκτη του μπάσκετ. Τα 300 ευρώ τα δίνουμε συνολικά για όλους τους παίκτες της ομάδας, για να πάρουν μια πορτοκαλάδα, ένα μπουκάλι νερό και να πληρωθεί το γήπεδο. Και να σκεφτείτε συνάδελφοι ότι εμείς δίνουμε τα λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με τους άλλους Συλλόγους. Έλεος κ. Αβραμίδου.
Δεν τα ψήφισε ούτε και αυτά.

Συνάδελφοι, από εδώ και πέρα ο καθένας θα παίρνει τις απαντήσεις του με στοιχεία.  Και επειδή στο blog της παράταξής της, γράφει ότι μας τα είπε τσουβαλάτα, την προκαλούμε να κοινοποιήσει στους συναδέλφους το πώς μας τα είπε τσουβαλάτα αναλυτικά, γιατί έχουμε φοβηθεί.
Συνάδελφοι εμείς με υπευθυνότητα συνεχίζουμε τον αγώνα μας και ακόμα μια φορά θα επαναλάβουμε ότι μοναδικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και τίποτε άλλο.

Ο Σύλλογος ειναι η δύναμή σας.

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                    Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα