Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ FINANCE

 

 

 

 

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ FINANCE


Καλώς τα παιδιά της Σαμαρίνας!  Κι ας αργήσατε!


Ειλικρινά, πολύ όψιμα σκεφτήκατε τους συναδέλφους της Γενικής Finance. Καλοδεχούμενο βέβαια, αλλά μας κινεί την περιέργεια και μας προβληματίζει το γεγονός ότι τώρα, στο παρά πέντε, ενδιαφερθήκατε! Γιατί τώρα; Μήπως προσδοκάτε να πάρετε καμία ψήφο;  Θέλουμε να επισημάνουμε ακόμα μια φορά, ότι το προεδρείο αλλά και το μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ κ. Δ. Καλόγηρος, ενήργησαν και ενεργούν συνεχώς για το θέμα των συγκεκριμένων συναδέλφων, της Γενικής Finance και όχι μόνο.


Να είστε σίγουροι ότι με την πολιτική, τη στρατηγική και την υπευθυνότητά μας και αυτό το θέμα, θα βρει το δρόμο της επίλυσης, ώστε οι εν λόγω συνάδελφοι της Γενικής Finance να νιώσουν ασφαλείς. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους και την ένταξή τους στο μόνιμο προσωπικό της Τράπεζας.


Το πώς ενεργήσαμε και από πότε μας προβλημάτισε το συγκεκριμένο θέμα των συναδέλφων της Finance, το αποδεικνύουν οι επιστολές που σας παραθέτουμε.


Την πρώτη μας επιστολή την αποστείλαμε στις 5 Φεβρουαρίου, στον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ κ. Ν. Καραμούζη, ακολούθησε απάντηση της Δ/ντριας Ανθρ. Δυναμικού κ. Λ. Λαχάνου στις 18 Μαρτίου, η οποία κοινοποιήθηκε με ανακοίνωσή μας, στις 30 Μαϊου επανήλθαμε με επιστολή μας στον κ. Καραμούζη, στις 20 Ιουνίου, το μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ κ. Δ. Καλόγηρος απέστειλε επιστολή στον Γεν. Δ/ντη του Ομίλου Πειραιώς κ. Κ. Γεωργίου για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και τον Ιούλιο απευθυνθήκαμε πάλι στον κ. Καραμούζη, ζητώντας ακόμα μία φορά την μονιμοποίησή τους.


Εσείς θα κρίνετε συνάδελφοι. Εμείς ως προεδρείο θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα τα ζητήματα όπως σας είχαμε ενημερώσει και για το θέμα της απορρόφησης από τον Όμιλο, καθώς και για οποιαδήποτε εξέλιξη που υπάρχει στην Τράπεζα. Στόχος μας είναι και ήδη άρχισε να υλοποιείται, εν όψει κλεισίματος καταστημάτων, να απορροφηθούν όλοι οι συνάδελφοι, μες στην περιφέρεια που υπηρετούν, να μην χαθεί καμία θέση εργασίας καθώς και η πλήρης αξιολόγηση και αξιοποίησή τους σε ανάλογες θέσεις καταστημάτων και Διοικητικών Κέντρων.


Συνάδελφοι, έχετε και γνώση και κρίση. Συγκρίνετε και αποφασίζετε.  Με υπευθυνότητα θα σας ενημερώνουμε για όλες τις ενέργειές μας.


Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ
Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ Γ.Τ.Ε. κ. Ν. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ FINANCE ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ.

Προς τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ
κ. Ν. Καραμούζη


Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2014
Α.Π. 144


κύριε Δ/ντα,
Πιστεύω στην κοινωνική σας ευαισθησία αλλά και στην αντιμετώπιση των θεμάτων προς όφελος των εργαζομένων, ενεργώντας άμεσα και δίνοντας λύσεις.
Ένα θέμα που χρειάζεται τέτοιου είδους αντιμετώπιση είναι ότι υπάρχουν στη Γενική 20 άτομα που προέρχονται από την Γενική Finance, εργάζονται και πληρώνονται από την Τράπεζα, να ενταχθούν στο προσωπικό της Τράπεζάς μας και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.
Είναι ένα δίκαιο αίτημα και ευελπιστώ, πέραν της ευαισθησίας σας, στην πλεύση και γραμμή του Ομίλου, να τακτοποιηθεί και αυτό το ζήτημα.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ
Δ. Καλόγηρος

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

 

 

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ κ. Λ. ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ FINANCE.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
ΤΙΣ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                     Β. Δεκούλος

 

Κύριε Πρόεδρε,
Σε συνέχεια της επιστολής σας αναφορικά με τους  εργαζόμενους στη Γενική Finance και της πρόσφατης σχετικής συζήτησής σας με τον Δ/ντα Σύμβουλο, σας ενημερώνω ότι η Τράπεζα μελετά το ενδεχόμενο ένταξης ορισμένων κατηγοριών εργαζομένων στην Τράπεζα, με βάση το αντικείμενο εργασίας τους και την αξιολόγησή τους.
Θα επανέλθουμε όταν θα υπάρξει η οριστική απόφαση.


Με εκτίμηση

Λίλυ Λαχάνου
Επικεφαλής,

Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού


ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

 

 

 

 

Προς
τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ
κ. Ν. Καραμούζη


Αθήνα, 30 Μαϊου 2014
Α.Π. 207


κύριε Δ/ντα,
Επανερχόμαστε και επισημαίνουμε ότι υπάρχουν στη Γενική Finance 20 άτομα όπου εργάζονται και πληρώνονται από την Τράπεζα αρκετά χρόνια και οι υπηρεσίες τους εξυπηρετούν πάγιες ανάγκες της Τράπεζας.
Ως εκ τούτου ζητάμε όπως και αυτοί ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό της Τράπεζάς μας και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                 Β. Δεκούλος

Κοιν: Δ/ντρια Ανθρ. Δυναμικού κ. Λ. Λαχάνου

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

  

Προς
τον Γενικό Διευθυντή  Ανθρωπίνου Δυναμικού του ομίλου Πειραιώς
κ. Κ. Γεωργίου


Αθήνα,  20 Ιουνίου 2014

κύριε Γενικέ,
Απευθύνομαι σε εσάς, ως Μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ και ως πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου της Γενικής Τράπεζας, έως και το Μάρτιο του 2014, για ένα θέμα που αφορά κάποιους συναδέλφους (10-12 άτομα) όπου εργάζονταν στη Γενική Finance, και εξακολουθούν να εργάζονται αρκετά χρόνια στη Γενική ως δανειστικοί  υπάλληλοι με πάγιες τραπεζικές  εργασίες της Τράπεζας, προσφέροντας τα μέγιστα. Υπήρξε αίτημα που είχα θέσει πριν καιρό στον κ. Καραμούζη και είχε απαντήσει ότι θα ακολουθήσει διαδικασία Interview. Από ότι πληροφορούμαι είναι άριστοι υπάλληλοι. Και αυτό το επιβεβαιώνουν και οι αρμόδιοι Δ/ντές τους. 
Θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι οι εν λόγω υπάλληλοι είναι αορίστου χρόνου και επιβαρύνουν την Τράπεζα με Φ.Π.Α. 23% και ένα διαχειριστικό κόστος 10%. Για το λόγο αυτό ζητάμε να ενταχθούν στο προσωπικό της Τράπεζας για να υπάρξει αφενός ηθική ικανοποίηση των συναδέλφων και αφετέρου το κόστος να είναι πολύ λιγότερο.
Επειδή ο Όμιλος έχει αποδείξει την ευαισθησία του σε τέτοια θέματα, ζητάω όπως εξετάσετε το συγκεκριμένο θέμα ώστε να ενταχθούν και αυτοί στο προσωπικό της Τράπεζάς μας.


Το Μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ

Δ. Καλόγηρος

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ


 


 

Προς
Τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ
κ. Ν. Καραμούζη


Αθήνα, 1 Ιουλίου 2014

κύριε Δ/ντα,
Σας αποστέλλουμε επιστολή την οποία απέστειλε το Μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ κ. Δ. Καλόγηρος,  στον Γεν. Δ/ντη Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου Πειραιώς κ. Κ. Γεωργίου, για το θέμα  που αφορά κάποιους συναδέλφους, όπου εργάζονταν στη Γενική Finance και συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Τράπεζα, ώστε να ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό της.
Ζητάμε να δώσετε την δέουσα προσοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να ενταχθούν και αυτοί στο προσωπικό της Γενικής Τράπεζας, πριν την αφομοίωση από τον Όμιλο Πειραιώς.

Ο Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος           Β. Δεκούλος

 

 

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα