Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

 

 

 

 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ σε όλη τη χώρα όπου υπήρξε επιτυχία, καθώς καταγράφηκε διπλασιασμός των αριστούχων στις Πανελλήνιες, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους επιτυχόντες – παιδιά συναδέλφων – τα Θερμά μας Συγχαρητήρια!!! Είναι από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους τις ζωής τους!

 

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στις οικογένειές τους, που στήριξαν δυναμικά και ουσιαστικά τις επιλογές τους. Θα πρέπει να είναι κοντά τους και να τα εμψυχώνουν με όλη την δύναμη της καρδιάς τους. Συγχαρητήρια επίσης θα πρέπει να πούμε και στους εκπαιδευτικούς που ήταν στο πλευρό τους.

 

Τώρα στην νέα πορεία ζωής που χαράσσεται, οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους, παρόντες, γιατί τους χρειάζονται πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά και τα ίδια τα παιδιά να συνεχίσουν το δρόμο που έχουν επιλέξει.


Για τα παιδιά που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους,
ευχόμαστε να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια, να μην απελπιστούν αλλά να οπλιστούν με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Διότι μια «αποτυχία» μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό εφαλτήριο για πολλές επιτυχίες στο μέλλον
.”  

 

Οι γονείς των παιδιών που δεν πέρασαν, θα πρέπει τώρα να δείξουν μεγαλύτερη αγάπη και εμπιστοσύνη, ενθαρρύνοντας τα παιδιά πολύ περισσότερο, δίνοντάς τους το μήνυμα ότι μια δεύτερη ευκαιρία θα είναι σίγουρα επιτυχία!

 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα