Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝ/ΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

 

 

 

Το προεδρείο του Συλλόγου εύχεται σε όλα τα παιδιά όλων των συναδέλφων, να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Ειδικά για τα παιδάκια που ξεκινούν την Α’ τάξη του Δημοτικού, τους ευχόμαστε να έχουν ένα συναρπαστικό ταξίδι, το οποίο θα έχει και δύσκολες αλλά κυρίως ευχάριστες στιγμές. Ένα ταξίδι κοπιαστικό αλλά και ωφέλιμο.


Επίσης ευχόμαστε στα παιδιά των συναδέλφων που πέρυσι τελείωσαν το Δημοτικό, καλή αρχή στους νέους και μεγαλύτερους δρόμους εκπαίδευσης!

Καλή πρόοδο επίσης θα ευχηθούμε και στα παιδιά των συναδέλφων που μόλις τελείωσαν τη Γ’ Γυμνασίου και θα ξεκινήσουν την νέα τους χρονιά στην Α’ Λυκείου!

Στα παιδιά τα οποία αυτή τη χρονιά  θα προετοιμαστούν για να εισέλθουν σε ανώτερες ή ανώτατες σχολές ευχόμαστε να έχουν κουράγιο για να αντιμετωπίσουν την νέα πρόκληση.

Στα παιδιά όλων των τάξεων ευχόμαστε να έχουν μια εποικοδομητική χρονιά, με αμείωτο ζήλο μέχρι την επιτυχία του πολυπόθητου σκοπού και στόχου τους!

Με την πεποίθηση ότι κάθε επιτυχής προσπάθεια των παιδιών  αποτελεί δικαίωση όχι μόνο για τις προσπάθειές τους αλλά και για τους κόπους των γονέων τους, ευχόμαστε ολόψυχα τα παιδιά όλων των συναδέλφων  να συνεχίσουν να προοδεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους!

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ
Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα