Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝ. ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Ο Πρόεδρος        Ο Γεν. Γραμματέας

 Χ. Τασσόπουλος            Β. Δεκούλος    

 

 

 

 

Προς

τον Γεν. Δ/ντή Ανθρ. Δυναμικού & Εκπαίδευσης του Ομίλου Πειραιώς

κ. Κ. Γεωργίου

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Π. 259

κύριε Γενικέ,

Κυκλοφόρησε η εγκύκλιος από την Διοίκηση της Γενικής Τράπεζας, προς όλο το προσωπικό, που αφορά τη χορήγηση επιδόματος βρεφονηπιακού σταθμού για το σχολικό έτος 2014-2015.

Ζητάμε όπως υπάρξει πλήρης εφαρμογή και προσαρμογή του εν λόγω επιδόματος στους συναδέλφους της Γενικής Τράπεζας, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες του Ομίλου Πειραιώς.

Πέραν του επιδόματος για βρεφονηπιακό σταθμό, ζητάμε όπως καταβληθεί βρεφονηπιακό επίδομα, ποσού 231 ευρώ, μέσω μισθοδοσίας, το οποίο να  υπόκειται σε κρατήσεις, σε 12 μηνιαίες δόσεις,  από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους μέχρι και τον Αύγουστο του επόμενου έτους, για κάθε παιδί ξεχωριστά.

Θεωρούμε ότι είναι ένα δίκαιο αίτημά μας, καθώς ανήκουμε πλέον και εμείς στον Όμιλο Πειραιώς.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε, όπως έχετε πράξει κατ’ επανάληψη σε πολλά θέματα βοηθώντας τους συναδέλφους, έτσι και τώρα θα υπάρξει και αυτή η έγκριση για τους υπαλλήλους της Γενικής.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

       Ο Πρόεδρος       Ο Γεν. Γραμματέας     

Χ. Τασσόπουλος          Β. Δεκούλος

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα