Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ κ. ΛΑΧΑΝΟΥ

Συνάδελφοι,

Σε  επίσκεψη που πραγματοποίησε το Προεδρείο του Συλλόγου στην Διοίκηση με την νέα προσωπάρχη κ. Λ. Λαχάνου και τον  Επικεφαλής  Δικτύων καταστημάτων κ. Χριστοδούλου , τέθηκαν  θέματα (ενοίκια, κάρτες ΟΑΣΑ, μεταθέσεις και επιστροφή υπαλλήλων, προαγωγές, έξοδα παράστασης για όλα τα στελέχη, κλπ)  που συζητήθηκαν σε ένα σε ευρύτερο διάλογο με σκοπό  επίλυσής τους σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Μεταξύ των ως άνω θεμάτων τέθηκε και συζητήθηκε το θέμα της  ενημέρωσης των υπαλλήλων της Γενικής ως προς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η  Διοίκηση και συγκεκριμένα η επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού  κ. Λ. Λαχάνου έκανε το πρώτο βήμα  εφόσον σήμερα έχει αποσταλεί email σε όλους του υπαλλήλους το οποίο αναφέρεται στην ως άνω ενημέρωση. Την θεωρούμε ως μια θετική κίνηση χωρίς τούτο να σημαίνει ότι δεν θα ασκήσουμε πίεση για την επίλυση και άλλων θεμάτων.

Συνάδελφοι,

Αποδεικνύεται περίτρανα για ακόμα μια φορά ότι το Προεδρείο με την πίεση που ασκεί προς  τους αρμόδιους κάθε θέματος φέρει θετικά αποτελέσματα.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι και τα υπόλοιπα θέματα που έχουν τεθεί στους καθ ύλην αρμόδιους  θα έχουν τα ίδια θετικά αποτελέσματα.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα