Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ  ΤΗΝ  6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

Συνάδελφοι,
Ο Σύλλογός μας  και εφέτος θα συμμετάσχει   στην γενναία προσπάθεια  που διοργανώνει η Γενική Τράπεζα  με την   6η εβδομάδα δέσμευσης.
Ήταν και παραμένει μια προσπάθεια συλλογική με σκοπό την αλληλεγγύη και την προσφορά  προς τους συνανθρώπους μας.
Η γνωστή σε όλους μας η οικτρή  οικονομική κατάσταση, έχει  βλάψει το σύνολο των συνανθρώπων  μας.
Για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή της Τράπεζας με όποιο τρόπο μπορούν  αποδεικνύοντας έτσι  ότι   στεκόμαστε δίπλα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Χρειάζονται την αλληλεγγύη μας ως απόδειξη του ότι μπορούν να βασιστούν στην ευαισθησία  μας.
Η Τράπεζα θα πρέπει να δώσει σαφώς προτεραιότητα κυρίως στα παιδιά, στους άστεγους, στους άπορους και στα άτομα με ειδικές ανάγκες, ξεφεύγοντας από τους αριθμούς, οι οποίοι σε καμία περίπτωση  δεν μετρούν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ως εκ τούτου και με αφορμή αυτή την ιδιαίτερης σημασίας εκδήλωση, ο Σύλλογός μας θα καταθέσει ένα ποσό πιστεύοντας ότι συνδράμει κατά το ελάχιστο .
Ας μην ξεχνούμε συνάδελφοι ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας βιώνουν καταστάσεις  πολύ χειρότερες από εμάς.  Απλώστε τους το χέρι.
Στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι . αποτελεί καθήκον και υποχρέωση . όλοι μαζί για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας γιατί μεγάλος αριθμός αυτών βρίσκεται στα όρια εξαθλίωσης και πρέπει να επιβιώσουν.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα