Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Συνάδελφοι,
Ο Σύλλογος αποφάσισε να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στον Όμιλο Πειραιώς, δίνοντας κατά αυτό τον τρόπο μήνυμα στήριξης από πλευράς μας.
Πιστεύουμε ότι όσο πιο  ισχυρός είναι ο Όμιλος  Πειραιώς, τόσο πιο ασφαλείς είμαστε και εμείς στην Γενική Τράπεζα.
Ως εκ τούτου λήφθηκε απόφαση  για αγορά μετοχών αξίας 2.000 ευρώ.
Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα και την ουσία γιατί ο όμιλος όχι μόνο θα πρέπει να υπερβεί  το 10%  αλλά να φτάσει το 12 – 13 %  ώστε να  αποτελέσει την ναυαρχίδα των συστημικών  Τραπεζών στην Ελλάδα,  αποφεύγοντας  το ΤΧΣ  με τις όποιες συνέπειες και  επιπτώσεις.
Εμείς στηρίζουμε την όλη προσπάθεια και καλούμε όλους του εργαζόμενους, κατανοώντας βεβαίως τις  οικονομικές δυσκολίες, να δώσουν τον αγώνα τους προς την κατεύθυνση αυτή και να προτρέψουν  τον κάθε πελάτη, φίλο  και συγγενή του να συμμετάσχει στην εν λόγω αύξηση.
Συνάδελφοι,
Η ενέργειά μας  αυτή αποτελεί καθήκον να στηρίξουμε τον όμιλο  Πειραιώς  διότι  η πολιτική των Γάλλων επί επτά χρόνια ήταν καταστροφική για την  Τράπεζα και ήταν έτοιμη να βάλουν κλειδαριά  με αποτέλεσμα να βρεθούμε όλοι στο δρόμο εάν ο όμιλος Πειραιώς δεν μας εξαγόραζε.
Θα δώσουμε τον αγώνα μας και θα προασπιστούμε τα συμφέροντα των εργαζομένων με κάθε τρόπο.
Ισχυρός Όμιλος Πειραιώς  , Δυνατή  Γενική Τράπεζα.
Καλούμε την διοίκηση της  Γενικής Τράπεζας να προχωρήσει στην  επίλυση θεμάτων που αφορούν τους εργαζόμενους. Βεβαίως αν διαπιστωθεί  παρελκυστική τακτική από πλευρά της θα επέμβουμε   δυναμικά με όλους τους τρόπους και μέσα που διαθέτει.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα