Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ «ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΣΕ» ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Η Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ – ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ – ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ E-MAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΝΤΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ κ. Λ. ΛΑΧΑΝΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΝΑ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ. ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ; ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΚΑΜΙΑ!

           Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

   Χ. Τασσόπουλος                             Β. Δεκούλος

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της από 29/9/14 επιστολής σας, αναφορικά με το θέμα των ετεροχρονισμένων δόσεων δανείων του προσωπικού, επιθυμώ να διευκρινίσω/επισημάνω τα εξής:

Το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε πέρυσι τον Αύγουστο, αφορούσε σε δόσεις δανείων που είχαν λήξει και σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τη Διεύθυνση Πληροφορικής, το συγκεκριμένο ζήτημα επιλύθηκε με την τεχνική παρέμβαση του αρμόδιου παρόχου μας στο μηχανογραφικό σύστημα της Τράπεζας.

Τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο των μηχανογραφικών ενεργειών που απαιτούνται για την αλλαγή της διαδικασίας παρακράτησης των δόσεων των δανείων του προσωπικού, ενόψει της επερχόμενης συγχώνευσης, εντοπίστηκε εκ νέου πρόβλημα στο μηχανογραφικό σύστημα της Τράπεζας, που αφορά στη μη δυνατότητά του, από το παρελθόν, να συγχρονίσει τη ροή της περιοδικότητας των δόσεων με την ισόποση παρακράτησή τους. Αυτό έχει ως συνέπεια να εμφανιστούν τώρα υπόλοιπα οφειλών σε ορισμένους εργαζόμενους, αλλά και σε πελάτες, τα οποία πρέπει να τακτοποιηθούν, πριν την ενσωμάτωσή μας στον Όμιλο.

Σχετικά με διευκρινίσεις για το εν λόγω πρόβλημα, οι ενδιαφερόμενοι δανειολήπτες συνάδελφοι – οι οποίοι θα ενημερωθούν ο καθένας ξεχωριστά με mail από τη ΔΑΔ –  θα μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον κο Τσιτσόπουλο του Back Office.

 Η ΔΑΔ για διευκόλυνση των συναδέλφων, των οποίων η οφειλή υπερβαίνει τη μία δόση, δύναται να χορηγήσει, ισόποση προκαταβολή έναντι της μισθοδοσίας, αποπληρωτέα από τις επόμενες μισθοδοσίες.

Με εκτίμηση

Λίλυ Λαχάνου

Επικεφαλής,
 
Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού  
 
+30 210 697 5085
 
lily.lahanou@geniki.gr
 
www.geniki.gr
 


 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα