Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Συνάδελφοι,

Μετά από ανακοινώσεις  μας για συγκεκριμένα θέματα που θέσαμε προς επίλυση στην Διοίκηση της Τράπεζας  όπου ένα από αυτά ήταν και η ανάκληση της απόφασης της Διοίκησης για την καταβολή αποδείξεων με αναδρομική ισχύ και επειδή δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς της , προσφύγαμε στο Υπουργείο Εργασίας όπου η υπόθεση εκδικάζεται στις 27 Μαΐου.
Στην συνάντηση που είχαμε με την επικεφαλής του Ανθρώπινου Δυναμικού  κ.  Λ. Λαχάνου,  τον  επικεφαλής Δικτύων καταστημάτων κ. Κ. Χριστοδούλου και τον κ.  Μενούνο, το Προεδρείο μεταξύ άλλων θεμάτων έθεσε και το συγκεκριμένο  θέμα  όπου πήρε την απάντηση ότι θα εξέταζαν με προσοχή. 
Ήδη η επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος  έχει αποστείλει προσωπικές επιστολές στους εν λόγω συναδέλφους ενημερώνοντάς τους για την  ως άνω ανάκληση και την μη καταβολή αποδείξεων με αναδρομική ισχύ.
Θεωρούμε  θετική την ενέργειά της  αυτή   αλλά το Προεδρείο δεν θα πάψει και θα συνεχίζει να ασκεί την απαιτούμενη πίεση για την επίλυση και όλων των εκκρεμεί θεμάτων που αφορούν τους εργαζόμενους.

Συνάδελφοι,
Κατά αυτό τον τρόπο λειτουργούσε και θα λειτουργεί  το Προεδρείο. Με συνετές και υπεύθυνες ενέργειες οι οποίες φέρουν πάντα θετικά αποτελέσματα έχοντας συνέχεια στη συνέπεια απέναντί σας.
Είναι απάντηση σε όσους δημαγωγούν , παραπληροφορούν και καταγγέλλουν το Προεδρείο .
Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα όπου και όποτε θέλουν να κάνουμε ελεύθερο διάλογο για όλα τα ζητήματα αλλά θα πρέπει και να δούμε από την πλευρά τους να  καταθέτουν θέσεις και προτάσεις και να καταγγέλλουν για διάφορα θέματα  την Διοίκηση, κάτι που δεν έχουμε δει έως σήμερα

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα