Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 ο Σύλλογος της Alpha Bank  εγκαινίασε το δεύτερο Πολυιατρείο στην Θεσσαλονίκη (οδός Βενιζέλου 24).

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Alpha Bank κ. Τ. Γκιάτης (ο εμπνευστής και δημιουργός του Πολυιατρείου), ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου της Alpha Bank κ. Παναγιώτης Αδαμόπουλος, ο οποίος μετά τον αγιασμό, άνοιξε τις δύο βασικές ομιλίες, του Προέδρου του Συλλόγου της Alpha Bank κ. Τ. Γκιάτη και του τέως Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Δ. Καλόγηρου, οι οποίοι ανέλυσαν την μεγάλη σημασία της λειτουργίας του Πολυιατρείου, σε αυτήν την κρίσιμη οικονομική κατάσταση, μετά την ισοπέδωση, από την πλευρά των Κυβερνήσεων του Τομέα Υγείας και ειδικότερα του Ταμείου μας ΤΑΥΤΕΚΩ – ΕΟΠΥΥ, δημιουργώντας έτσι σοβαρά προβλήματα και καθυστερώντας τα οφειλόμενα όλων των ασφαλισμένων. Κατόπιν αυτών των ομιλιών ακολούθησε η ομιλία της Διευθύνουσας Συμβούλου κ Ανδριανής Χρυσαειδή.

Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Alpha Bank κ. Τ. Γκιάτη, η δημιουργία νέων παραρτημάτων του Πολυιατρείου,  στον Πειραιά, στην Πάτρα καθώς και η επέκτασή του σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Επίσης ανακοινώθηκε η ισχύς του απογευματινού ωραρίου για το Πολυιατρείο της Αθήνας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, όλοι οι συνεργαζόμενοι ιατροί,  ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, οι κ.κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και Νικόλαος Νίτσας, στελέχη του Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» και πολλοί άλλοι.

*Σας παραθέτουμε κάποιες από τις φωτογραφίες των εγκαινίων του Πολυιατρείου Θεσσαλονίκης.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας              Η Αντιπρόεδρος

Χ. Τασσόπουλος               Β. Δεκούλος                Μ. Μπακατσούλα

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα