Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝ/ΦΩΝ

 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΕ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ Χ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Χ.ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ                                  ΒΕΝ. ΔΕΚΟΥΛΟΣ

 

 

 

Προς       
τον Δ/ντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς
κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2014
Α.Π. 300

Θέμα: οικονομική ενίσχυση για την ανάπτυξη πολιτιστικών εκδηλώσεων

κύριε Δ/ντά,
Με την παρούσα επιστολή ο Σύλλογός μας με την προηγούμενη εργοδότριά μας Γενική Τράπεζα, είχε  συμφωνήσει στα πλαίσια της από 2005-2006 (άρθρο Β – Θεσμικές Ρυθμίσεις) επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας που είχε με αυτήν υπογράψει, τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης αποκλειστικά και μόνο για την ανάπτυξη πολιτιστικής δράσης, προς εκπαιδευτικό όφελος των μελών του, την αγορά δώρων για τα τέκνα των συναδέλφων μας, κοινωφελή δραστηριότητα κλπ.
Με δεδομένο ότι η εν λόγω δέσμευση της πρώην Γενικής Τράπεζας αφορά και τη δική σας Τράπεζα, αναμένουμε να προβείτε στην καταβολή του σχετικού κονδυλίου το αργότερο έως τις 29/12/2014 ώστε και ο Σύλλογος από την πλευρά του να καταθέσει για τα παιδιά των συναδέλφων το δικαιούμενο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ.ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ                          ΒΕΝ. ΔΕΚΟΥΛΟΣ

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα